Eco Clean Air: Obtěžují vás komáři a jiný bodavý hmyz?

Léto je v plném proudu a všichni si užíváme letních radovánek. Ty nám však občas může zkazit nepříjemný hmyz. Vysoké teploty spolu s častými dešti a vlhkem vytvářejí ideální podmínky pro výskyt komárů. Jejich štípnutí je nejen že bolestivé, ale v posledních letech může být i velmi nebezpečné, protože některé druhy komárů mohou na člověka přenášet různé nemoci, proto je třeba se před nimi chránit.

Jak se před komáry chránit?

Eco Clean Air účinkuje proti komárům, protože obsahuje elektrochemicky aktivovaný solný roztok, který odpuzuje hmyz všeho druhu. Sprej lze také nastříkat přímo na štípnutí a okamžitě tak zmírnit svědění, otok se tak velmi rychle zmenší. Je účinný i na včelí bodnutí.

Proti bodavému hmyzu naleznete na našem trhu spoustu více či méně účinných repelentů. Všechny mají jedno společné, jsou to pouze repelenty. Eco clean Air je však mnohem univerzálnější a využijete ho v celé domácnosti či na dovolené.

Univerzální pomocník na dovolené

Eco Clean Air sprej využijete jako dezinfekci na ruce, např. na cestách či v autě, když nemáte možnost si před jídlem umýt ruce. Může se s ním postříkat ovoce nebo zelenina, pokud nemáte možnost ji umýt, a vše můžete hned sníst bez toho, aniž by se změnila chuť jídla. Ošetříte s ním drobná poranění, oděrky, říznutí, dítěti rozbité koleno, bodnutí hmyzem. Lze jej využít i jako vodu po holení, protože desinfikuje a uklidňuje pokožku.

K čemu všemu můžete dezinfekci Eco Clean Air ještě použít?

Eco clean Air má velmi široké použití v celé domácnosti. Neutralizuje pachy, ničí viry, plísně, bakterie. To využijete nejen při úklidu, ale i při výskytu chřipkových onemocnění. Stačí jen stříknout do vzduchu a tím snížíte přenos kapénkových onemocnění. Odstraníte s ním nepříjemné pachy z myčky, pračky, ledničky nebo obuvi, předchází vzniku plísní.

Dá se použít do kávovarů proti vzniku usazenin vodního kamene a bakterií, přidáním pár kapek do vázy se prodlouží čerstvost květin a voda ve váze nebude zapáchat. Pokud chcete mít vzduch ve Vašem domově bez bakterií, přidejte pár kapek do Vašeho Airvenue či Vivensa.

Eco Clean Air si můžete zakoupit jako malé 100 ml cestovní balení do kabelky, tak i jako střední 250 ml a velké 500 ml balení s rozprašovačem na promujdomov.cz

Související příspěvky