Co činí z vodního vysavače oblíbený přístroj?

Rozsáhlé vybavení a užitečné násady činí z vodního vysavače multifunkční přístroj oblíbený mezi mnoha uživateli.

Přístroj Vivenso můžeme použít pro mnoho úkonů okolo domu. Vodní vysavač je nepostradatelným pomocníkem nejen v obytných prostorech, ale často je používán také při údržbě a čištění vozidel nebo karavanů. V mnoha podnicích a na veletrzích se vodní vysavače používají proto, že jsou díky stálému výkonu a solidnímu provedení vysoce spolehlivé. Přípojka na vodu je k dispozici téměř všude – i v dílnách a kancelářích.

Proto plnění a vyprazdňování zařízení ani v těchto oblastech obvykle není problém. Na rozdíl od vysavačů pracujících suchou metodou se v případě vodního vysavače nemůže stát, že by v tom nejméně vhodném okamžiku byl sáček zcela plný a náhradní sáček by momentálně nebyl dostupný. U vodních vysavačů zůstává sací výkon neomezeně vysoký a nezávislý na stupni znečištění vody.

Ani cyklónové vysavače nevyžadují sáčky na prach. Tyto vysavače používají náročnou technologii, která nasátý prach rozvíří, částice prachu odstředí na stěny sběrné nádoby a uskladní je v ní. Tyto přístroje rovněž pracují velmi efektivně, mají však nevýhody všech vysavačů pracujících suchou metodou. Nejsou vhodné pro čištění vzduchu a nemají univerzální funkčnost vodních vysavačů. Prach také v cyklonovém vysavači není vázán, ale pouze volně shromažďován. Při vyprazdňování kontejneru se prach může znovu rozptýlit ve vzduchu a v nejhorším případě může uživatele i zahalit oblak prachu.

Související příspěvky