Čištění sedaček a pohovek vodním vysavačem

Všechno jednou za čas potřebuje vyčistit. U čalouněných sedaček, pohovek, křesel nebo postelí to platí zrovna tak. Čalounění je zašlé, špinavé a obyčejné vysávání už nestačí. Jednou za čas je potřeba udělat detailnější čištění a dostat se až do hloubky vlákna. Možností je několik, od čištění od profesionálů až po domácí čištění. Co takhle spojit profesionální výkon, který zvládnete sami doma? Stačí mít za pomocníka vodní vysavač Vivenso, který je skvělý čistič sedaček.

Jak se zbavit skvrn na sedačce?

Pročištění sedačky, křesla nebo jakéhokoliv čalouněného nábytku platí jednotný postup.

  1. aplikovat čisticí prostředek
  2. nechat ho doporučenou dobu působit
  3. pomocí mechanického ručního čištění proplachovat vodou

A právě k proplachování slouží vodní vysavač Vivenso. Je potřeba mít za hubici na čalounění, která je běžným produktem příslušenství. Vodní vysavače slouží jako profesionální stroje na čištění koberců – extraktory. Vodní vysavač Vivenso ovšem nenabízí pouze funkci čištění čalounění, ale také samozřejmě zbaví vaše podlahy nebo koberci i těch nejjemnějších částic jako jsou prach, alergeny nebo pyly.

Co na čištění použít?

Na čištění se mohou použít všechny přípravky k tomu určené. V dnešní době je celá řada možností a můžete si vybrat mezi přípravky, které nejsou pěnivé nebo jsou biologicky odbouratelné nebo v případě alergika se dají sedačky čisti přípravkem s antialergenním účinkem nebo antibakteriálním účinkem.

Využití vodního vysavače?

Další funkcí vodního vysavače je čištění vzduchu. Vysavač Vivenso slouží jako čistička vzduchu a vzduch v místnosti zbaví poletujících alergenů, pylů a prachu. Zkrátka všeho co způsobuje alergické nebo astmatické záchvaty alergiků či astmatiků. Vytvoří tak domácnost vhodnou pro alergiky.

Příslušenství

Díky široké škále příslušenství vysajete prakticky cokoliv a kdekoliv. Za pomocí speciálních nástavců se jednoduše dostanete do rohů, pod nábytek, ale také ke stropu na pavučiny nebo vysajete prach z garnýží, dveřních rámů nebo horních poliček. Speciální kartáč na koberce umožní vysát nečistoty až od kořenu vlasu a vysát koberec do hloubky. Nejen, že bude koberec zbaven všech nečistot, ale také bude nadýchaný a jako nový.

Související příspěvky