Jak se Vivenso stará o zdraví domácích mazlíčků?

Domácí mazlíčci přináší radost a pohodu do našich domovů a jsou neodmyslitelnou součástí mnoha rodin. Nicméně s jejich přítomností souvisí i nutnost řešit chomáčky chlupů, prach a alergeny, které mohou ovlivnit kvalitu vzduchu v našem prostředí. Na blogu promujdomov.cz se dozvíte, jak Vivenso zlepšuje čistotu interiéru a přispívá ke zdraví čtyřnohých mazlíčků.

Čištění s Vivensem pro bezstarostné soužití s domácími mazlíčky

Vodní vysavač Vivenso pracuje na principu vodní filtrace, kdy je vzduch nasáván do zařízení a prochází vrstvou vody. Tento proces efektivně zachytává prach i drobné částice, které jsou běžnými vysavači často vypouštěny zpět do prostoru.

Vivenso významně ovlivňuje kvalitu vzduchu v domácnostech, snižuje přítomnost alergenů, jako jsou zvířecí chlupy, lupy i roztoče, a přináší úlevu těm, kteří trpí alergiemi nebo respiračními potížemi.

Další výhodou Vivensa je jeho schopnost hloubkově čistit a odstraňovat skvrny i nepříjemné pachy od milovaných společníků, což z domovů činí zdravější prostředí pro všechny jeho obyvatele, včetně čtyřnohých.

Odstraňování zvířecích skvrn a zápachu s příslušenstvím Vivensa

Majitelé domácích mazlíčků se často setkávají s výzvami, jako jsou zvířecí skvrny a zápachy, které se mohou objevit v domácnosti. Vivenso nabízí řadu nástavců, které jsou speciálně navrženy pro různé povrchy a umožňují uživatelům účinně čistit všechny oblasti domova, které mohou být znečištěny zvířecími mazlíčky. A jaké nástavce byste měli použít pro nejlepší výsledky?

Kartáč na zvířecí srst: Slouží k pročesávání a zároveň vysávání srsti do nádoby s vodou u Vivensa a tím předchází hromadění chlupů v domácnosti.

Ruční turbokartáč: Ideální pro čištění čalounění. Hloubkově vyčistí vlákna a pomáhá odstranit chloupky od zvířat.

Štětec z přírodních vláken: Tento nástavec je navržen pro jemné čištění choulostivých povrchů, jako jsou domácí rostliny, područky pohovek nebo dokonce polštáře, kde se zvířecí srst a zápachy často usazují.

Elektrický klepač: Skvělý pro péči o koberce a hloubkové čistění matrací, a zároveň s ním zachytíte i volnou srst a prach z tvrdých podlah.

Štěrbinový nástavec: Umožňuje dosáhnout do těsných prostorů a úzkých štěrbin, kde se mohou hromadit nečistoty a srst domácích zvířat.

Nástavec pro odstraňování skvrn: Je určen za použití soupravy na mokré čištění. Umožňuje cílenou aplikaci čistícího prostředku přímo na skvrnu, zatímco vodní filtrace efektivní odstranění zbytků nečistot.

Vyzkoušejte Vivenso zdarma!

Pomůžeme vám udržet váš domov čistý a svěží, náš specialista vám představí veškeré funkce a technologie vodního vysavače a vy si jej sami vyzkoušíte přímo u vás doma.

Související příspěvky