Jak vodní vysavač Vivenso zlepšuje kvalitu vzduchu?

Potýkáte se s alergií doprovázenou nepříjemnými pocity svědění? Vodní vysavač Vivenso nabízí dokonalou kombinaci úklidových funkcí, ale také významné zlepšení kvality vzduchu v domácím prostředí.

Jak s Vivensem účinně zasáhnout proti alergiím?

Alergie je způsobena nepřiměřenou reakcí imunitního systému na alergeny v okolí. Snižuje kvalitu života a může se časem rozvinout i v astma. Mezi nejběžnější alergeny patří roztoči, což jsou pro lidské oko neviditelní živočichové, kteří se nachází v matracích, lůžkovinách, kobercích či plyšových hračkách. Dalšími alergeny jsou pyly, prach, srst domácích zvířat, plísně a chemické prostředky pro domácnost. Unikátní vlastnosti a technologie vodního vysavače Vivenso hrají klíčovou roli při eliminaci prachu, alergenů a nečistot z domácího ovzduší, revoluční metodou čištění pomocí vody.

Jak zlepšit kvalitu domácího vzduchu s Vivensem?

Během vysávání jsou vzduch a nečistoty nasávány do vodní nádrže, kde jsou zachyceny a ponořeny pod hladinu vody. Tento proces zabraňuje prachu a alergenům uniknout zpět do ovzduší, na rozdíl od tradičních sáčkových vysavačů, kde mohou tyto částice unikat zpět do místnosti. Díky této vodní filtraci je kvalita vzduchu výrazně zlepšena. Alergeny, mikroorganismy, pyl a prach jsou účinně zadrženy ve vodě, což znamená, že lidé trpící alergiemi nebo respiračními potížemi mohou výrazněji pocítit úlevu. Vivenso také pomáhá snižovat pachy a zanechává vzduch svěží a čistý.

Jak s Vivensem omezit vdechování alergenů?

Nejdůležitější opatření, které můžete udělat, je odstranit známé alergeny ze svého okolí. Vyzkoušejte naši prémiovou službu, půjčte si Vivenso zdarma nezávazně domů a sami se přesvědčte, zda odpovídá vašim představám.

Dále pak důkladně čistěte veškeré čalounění v domácnosti, od závěsů, koberců po předložky v koupelně. Často převlékejte lůžkoviny a perte je na vysokou teplotu. Matrace nevysávejte jen povrchově, ale dopřejte jim i hloubkové čištění. Pouhými 20 minutami pravidelného používání elektrického klepače k vodnímu vysavači Vivenso, z nich odstraníte i roztoče a další bakterie z hloubky až 25 cm.

Zvažte také pořízení čističky vzduchu, která bude dbát na optimální teplotu a vlhkost v domácnosti. A během období zvýšeného množství alergenů v ovzduší větrejte krátce, ideálně po dešti.

Vodní vysavač Vivenso s čističkou vzduchu

Nejenže má vodní vysavač Vivenso zabudovanou čističku vzduchu, ale jeho příslušenství je kompatibilní i s mnoha typy povrchů, což umožňuje dosáhnout dokonalých výsledků na každém kousku domova.

Díky širokému výběru nástavců s ním snadno a efektivně vysajete prach a nečistoty od tvrdých podlah až po měkké koberce. S příslušenstvím na mokré čištění dokonce využijete i funkci 2v1, kdy vysáváním zachytíte nečistoty do nádrže s vodou a vytírací funkcí důkladně očistíte povrch podlahy od skvrn jediným tahem. Kromě toho vám Vivenso umožní i snadné čištění těžko dostupných míst, jako jsou rohy, radiátory nebo prostory pod nábytkem.

Užijte si komfort a efektivitu, kterou Vivenso přináší, a udělejte si radost z dokonale čistého domova!

Související příspěvky