Letní úklid hravě a bez chemie

Vzhledem k praktičnosti a efektivitě čištění má vodní vysavač Vivenso více než 30 volitelných funkcí, se kterými zvládnete letní úklid hravě a bez chemie! Přesvědčte se sami a vyzkoušejte ho zdarma nezávazně i ve vaší domácnosti.

Vodní vysavač Vivenso pro úklid bez chemie

Letní období přináší nejen slunečné počasí a dovolené, ale také potřebu důkladného úklidu domova. S nástupem teplého počasí otevíráte okna, zahradní dveře a přinášíte do prostorů domácnosti svěží vzduch. Ale s tím také přichází více nečistot, prachu a nechtěných předmětů, které se hromadí po celý rok. Existuje jednoduchý způsob, jak se vyrovnat s letním nepořádkem rychle a snadno.

Ať už se jedná o odstranění letního prachu, hloubkové čištění matrací a koberců, mytí oken nebo přípravu prostoru pro letní večírky, není potřeba sahat po spoustě čisticích prostředků. Představujeme vám vodní vysavač Vivenso s nástavci na uklízení, který vám umožní provést letní úklid hravě a bez chemie a zanechat váš domov svěží i bez skvrn.

Jak na úklid v létě: Výhody vodního vysavače Vivenso

Vivenso je účinným pomocníkem pro letní úklid, protože nabízí řadu výhod oproti klasickým suchým vysavačům. Tento multifunkční vysavač dokáže nejen odstranit prach a nečistoty z povrchů, ale také vyčistit a ochladit vzduch pomocí vody.

  • Suché a mokré čištění – Vivenso nabízí extra vysoký sací výkon suchou cestou, a díky praktickým nástavcům lze rozšířit možnost jeho využití i na mokrý úklid, což je ideální pro odstranění i těch nejhouževnatějších skvrn a zápachu z čalouněného nábytku či koberců.
  • Odstranění alergenů – Vivenso funguje na bázi vodní filtrace, která zachytí velké množství alergenů, zatímco čistý a vodou propraný vzduch proudí zpět do vaší domácnosti. Důkladně s ním vysajete i matrace až do hloubky 25 cm a zbavíte je tak nejobávanějších alergenů v ložnicích, jako jsou roztoče.
  • Víceúčelovost – Vivenso lze použít na úklid různých povrchů od nejjemnějších koberců po hrubou dlažbu. S jeho nástavci na uklízení můžete snadno dosáhnout i do těžko přístupných míst mezi nábytkem nebo za radiátory.
  • Snadná údržba – Vivenso má odnímatelnou nádobu na vodu, kterou po úklidu jednoduše vyprázdníte a vysušíte.

Nástavce pro efektivní letní úklid

Vodní vysavač Vivenso disponuje různými nástavci, které pomáhají dosáhnout lepších výsledků při úklidu. Zvláště užitečné při letním úklidu považujeme následující:

  • Štětec na prach z přírodních vláken – vysaje extra jemný prach i z křehkých předmětů a citlivějších povrchů, jako jsou rostliny, vázy, rámy obrazů, olejomalby, svítidla, televizní obrazovky a podlahové lišty.
  • Nástavec na mytí oken – vyčistí a vyleští veškeré okenní plochy bez čistících saponátů, pouze kohoutkovou vodou a používá se pouze se sadou na mokré čištění.
  • Ruční turbo nástavec poháněný vzduchem – snadno vysává polštáře, taburety, lenošky, matrace, sedačky a další místa, která potřebují důkladnou hygienu povrchů. Jeho rotační kartáč hloubkově proniká do vláken, odstraňuje nečistoty a zanechává svěží povrch.
  • Nástavec 2v1 s mikrovláknovým hadříkem – vysaje a vytře podlahy jedním tahem, aniž byste je museli nejprve zametat, abyste odstranili přebytky.

 

Použití vodního vysavače Vivenso s nástavci na uklízení je skvělý způsob, jak efektivně vyčistit váš domov během letních měsíců. Pořiďte si Vivenso, nebo ho doplňte tímto úžasným příslušenstvím, které vám ušetří spoustu času na letní radovánky.

Související příspěvky