Nové vonné esence pro vodní vysavač Vivenso

Představujeme vám nové exkluzivní vonné esence, speciálně vyvinuté pro vodní vysavač Vivenso, osvěžovač vzduchu Airvenue, a také pro aroma difuzéry. Tyto vysoce koncentrované esence přemění každodenní úklid na zážitek, který osvěží nejen podlahy, ale i vaše smysly.

Novinky na promujdomov.cz: Vonné esence

Naše vonné esence jsou vyráběny z přírodních extraktů, aby zajistily nejen příjemnou vůni s dlouho trvajícím efektem, ale také zdravotní přínosy přírodních složek, a to i alergikům. Jsou vhodné pro každou příležitost, ať už hledáte způsob, jak osvěžit váš domov, nebo si přejete vytvořit uklidňující prostředí pro relaxaci a odpočinek.

Máta s okurkou

Tato jedinečná kombinace spojuje chladivou svěžest máty s jemným aroma okurky, vytvářející neodolatelně čerstvou a uklidňující atmosféru. Je ideální pro ty, kteří chtějí přinést do svých prostor pocit čistoty a nové energie.

Levandule

Nechte se pohltit magickou vůní levandule, která v sobě nese esenciální olej z pravé levandule, známé svými relaxačními a harmonizujícími účinky, pomáhající uvolnit tělo i mysl. Ať už toužíte po hlubokém relaxu před spaním nebo jen chcete oživit domácí prostředí, naše vonná levandulová esence bude tou správnou volbou.

Jehličí borovice

Objevte osvěžující sílu přírody a nechte se unést vůní borovicového lesa s naší novou esencí, která nabízí pocit svěžesti a energie, jako byste právě procházeli hustým, zeleným lesním porostem. Jehličí borovice je známé svými čistícími vlastnostmi a schopností zlepšit kvalitu vzduchu, což činí tuto esenci ideální volbou pro každodenní oživení jakéhokoliv prostoru.

Dárkový set Pro Aqua Aromabox

V dárkovém setu najdete nové vonné esence levandule, jehličí borovice i okurky s mátou v kombinaci se svěžími lehkými vůněmi jako jsou citrón, pomeranč a eukalyptus. Do aromaboxu jsme přidali i víceúčelovou dezinfekci Pro Aqua Eco Clean Air ve spreji, která ničí zárodky bakterií všude, kde se vyskytují.

Všechny naše vonné esence jsou perfektní pro použití nejen pro vodní vysavač Vivenso, ale i pro ostatní vodní vysavače jako jsou Hyla, Rainbow, Ritello, Roboclean a další. Neutralizují nepříjemné zápachy i při použití v aroma difuzérech a osvěžovači vzduchu Airvenue. Éterické oleje lze zakoupit samostatně nebo v cenově výhodných setech.

Obohaťte váš domov čistotou i nádhernými vůněmi!

Související příspěvky