Elektrický klepač pro vodní vysavač Vivenso a jak ho používat?

Elektrický klepač je příslušenstvím, které rozšiřuje další možnosti použití vodního vysavače Vivenso, známého svou schopností účinně čistit různé povrchy a vzduch v domácnosti. V tomto článku se podrobně podíváme na to, co je elektrický klepač, jak ho používat s vodním vysavačem Vivenso a proč by měl být součástí vaší úklidové výbavy.

Co je elektrický klepač?

Elektrický klepač pro vodní vysavač Vivenso je nástavec, který využívá mechanické vibrace k účinnému odstraňování prachu, nečistot a alergenů z koberců, čalounění a matrací. Díky své schopnosti vibrovat a klepat na povrch materiálu dokáže vysát nečistoty z hloubky vláken, které jsou poté snadno odstraněny vodní filtrací vysavače Vivenso.

Jak funguje elektrický klepač pro vodní vysavač Vivenso?

Elektrický klepač jednoduše připojte k hadici vodního vysavače Vivenso a elektrický kabel do k tomu určené přípojky na ovládacím panelu Vivensa. Pohybujte klepačem pomalu a rovnoměrně po konkrétním povrchu. Díky vibracím a klepání bude prach a další nečistoty uvolněny a následně vtaženy přes separátor do nádrže s vodou, který je díky silnému víru opakovaně sráží do vody, dokud neztěžknou a definitivně v ní nezůstanou. Pro dosažení nejlepších výsledků je doporučeno vyklepávat úseky povrchů několikrát z různých směrů.

Jaké jsou výhody používaní elektrického klepače pro vodní vysavač Vivenso?

Použití elektrického klepače s vodním vysavačem Vivenso přináší několik výhod. Díky hloubkovému čištění prodlužuje životnost textilií a udržuje je v lepším stavu, ale také pomáhá redukovat roztoče v domácnosti, což je zvláště užitečné pro osoby trpící alergiemi nebo astmatem.

Jaké typy povrchů jsou nejvhodnější pro čištění s elektrickým klepačem Vivenso?

Tento nástavec je navržený tak, aby výrazně usnadnil a zefektivnil čištění koberců, čalounění a matrací. Pouhými 20 minutami pravidelného používání z nich odstraníte roztoče i další bakterie z hloubky až 25 cm. S tímto nástavcem však můžete samozřejmě vysávat i tvrdé podlahy.

Kdy jste naposledy důkladně čistili koberce, matrace nebo jakýkoliv čalouněný nábytek ve své domácnosti? Objednejte si zkoušku zdarma u vás doma ještě dnes!

Související příspěvky