Praktické příklady využití vodního vysavače Vivenso v létě

Letní měsíce přinášejí nejen teplejší počasí a více času stráveného venku, ale často i více nečistot do našich domovů. Vodní vysavač Vivenso se může stát vaším nejlepším pomocníkem pro udržení čistoty i svěžesti. V tomto článku vás chceme inspirovat několika praktickými příklady, jak tento multifunkční přístroj můžete využít během léta.

Jak Vivenso dokáže udržet domácnost čistou a svěží během horkých letních dnů?

Čištění po plážových výletech

Po návratu z dovolených, ať už je trávíme doma u vody nebo v přímořském zahraničí, obvykle přineseme domů písek a další zbytky z venkovních radovánek. Vodní vysavač Vivenso dokáže efektivně odstranit tyto nečistoty z podlah a textilií, jako jsou koberce a čalouněný nábytek. Vysáváním se dostanou do nádrže s vodou a separátor, který je srdcem celého Vivensa zajistí, že se z vodního víru nedostanou zpět do prostoru.

Odstranění alergenů a pylu

Vodní vysavač Vivenso přispívá i k lepší kvalitě vzduchu v domácím prostředí, jelikož je pouhým vysáváním schopen zachytit i výskyt sezonního pylu a různých alergenů, jak z povrchů nábytku, tak ze vzduchu. A přidáním pár kapek vonné esence, vzduch i krásně provoní. V letním období doporučujeme svěží esenci máty s okurkou, ale na našem e-shopu promujdomov.cz si každý jistě vybere podle své nálady.

Ochlazení vzduchu v domácnosti

Zatímco venku často panují vedra, pro snížení pocitové teploty v bytě stačí do nádrže s vodou Vivensa přidat kostky ledu, které mohou místnost ochladit až o 5°C, aniž byste museli hned kupovat klimatizaci či různé ventilátory. A pokud tyto jednotky již vlastníte, doporučujeme je alespoň jednou za sezónu důkladně oprášit. K tomu ideálně poslouží naše šetrné nástavce z přírodních vláken, které se dostanou i tam, kde klasické nástavce selhávají.

Údržba zahradního nábytku

Venkovní nábytek může být během léta vystaven různým nečistotám, jako jsou ptačí trus, opadané kvítí, nebo mastnota po grilování. S vodním vysavačem Vivenso snadno vyčistíte polstry a odstraníte i hluboko zanesené skvrny. Dokonale páruje s Bio čistícími prostředky Belvando, které lze přímo aplikovat na velmi odolné nečistoty.

Péče o domácí bazény a plážové příslušenství

S chytrým adaptérem má Vivenso také funkci nafukování, takže pokud si chcete ulehčit práci s nafukováním zahradních bazénů, dětských plážových hraček, plážových matrací či lehátek je tento typ vysavače ideálním řešením, které vám ušetří námahu. Vodní vysavač Vivenso lze použít i pro rychlé čištění mokrých hladkých ploch, nebo dokonce pro vysávání menšího množství vody.

Vyzkoušejte si s Vivensem úklid zdarma a nezávazně i u vás doma.

Jeho schopnost zachytit téměř jakýkoliv typ nečistot a udržet je v nádrži plné vody z něj činí klíčového pomocníka pro každou domácnost, a to i během letních měsíců.

Související příspěvky