Čekáte miminko? Zajistěte si s Vivensem čistý a zdravý vzduch!

Příchod nového člena rodiny je pro každého rodiče nejen radostnou událostí, ale i obrovskou zodpovědností. Kromě výběru kočárku, postýlky a oblečení je důležité zajistit pro miminko i zdravé prostředí, kde bude růst a vyvíjet se. Jedním z klíčových faktorů pro zdraví novorozence je kvalita vzduchu v domácnosti. V tomto ohledu vám může pomoci Vivenso – vodní vysavač pro čistý a zdravý vzduch.

Proč je čistý vzduch pro novorozence tak důležitý?

Novorozenec má velmi citlivý organismus, který je zranitelný vůči znečištěnému vzduchu. Prach, alergeny, plísně nebo chemie obsažené v běžných domácích prostředcích mohou zatěžovat dýchací soustavu miminka a zvyšovat riziko alergií, astmatu či dalších respiračních onemocnění. Zvláště v prvních měsících života, kdy imunitní systém dítěte ještě není plně vyvinutý, je důležité dbát na to, aby prostředí, ve kterém dítě žije, bylo co nejčistší.

Jak vám může pomoci Vivenso?

Tento multifunkční vysavač nabízí širokou škálu řešení, které pomohou zlepšit kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti a patří mezi ně:

Čistička vzduchu – Srdcem vodního vysavače Vivenso je separátor, který jednoduše odděluje veškeré nasáté nečistoty z povrchů i ze vzduchu a stlačuje je do vody. Díky silnému víru se nečistoty nedostanou zpět a zůstávají ve vodě. Tímto způsobem zbavuje vzduch alergenů, což je ideální pro rodiny s dětmi, a především pro novorozená miminka.

Zvlhčovač vzduchu – Správná vlhkost vzduchu je klíčová pro zdravé dýchání. Vivenso v programu AIR udržuje i optimální vlhkost v místnosti, což snižuje riziko vysychání sliznic a zlepšuje kvalitu spánku.

Ekologické čisticí prostředky – Chemické čisticí prostředky mohou uvolňovat do vzduchu škodlivé látky, které nejsou pro miminko vhodné. Příslušenství Vivensa nabízí i ekologické a hypoalergenní produkty, které jsou bezpečné pro děti i rodiče.

Příprava domova na příchod miminka

Pokud čekáte miminko, je ideální čas zamyslet se nad tím, jak zlepšit kvalitu vzduchu ve vaší domácnosti. S vodním vysavačem Vivenso si můžete být jisti, že děláte maximum pro zdraví vašeho dítěte. Ať už investujete přímo do Vivensa, nebo se rozhodnete pro naše ekologické prostředky, každý krok směrem ke zdravějšímu prostředí se počítá.

Vaše miminko si zaslouží čistý start a vy můžete začít s Vivensem!

Související příspěvky