Multifunkční vysavač

Multifunkční neboli víceúčelový vysavač není pouhý vysavač, jak ho známe. Může mít i funkce, které nás překvapí a které bychom u vysavače nečekali. Obecně tedy multifunkční vysavač vysaje nečistoty z podlahy i koberců, prach i rozlitou tekutinu. Můžete s ním ale třeba i klepat matrace či ochlazovat vduch v místnosti. Nevěříte? Jedním takovým multitalentem na péči o domácnost je unikátní vysavač Vivenso.

Odhalte sílu vody a vzduchu!

Vodní vysavač Vivenso oba tyto živly spojuje a představuje neocenitelného pomocníka v domácnosti. Jedná se o čističku vzduchu, vysavač s vodní filtrací, vysavač s funkcí vytírání a aromaterapii v jednom. Je navržen v unikátním designu s jemnými a čistými liniemi. Srdcem celého vodního vysavače je separátor s dvojitým chodem, který byl speciálně vyvinutý tak, aby zachytil i ty nejjemnější částice jako alergeny, prach i roztoče. Vzduch s nečistotami proudí do vodní nádrže, kde se “propere” a vy můžete zhluboka dýchat čistý a zdravý vzduch. Multifunkční vysavač Vivenso s vodním filtrem čistí vzduch stejně jako příroda. K čisté a zdravé domácnosti vám stačí 3 litry vody z kohoutku a vysavač Vivenso.

Netradiční funkce vysavače

Jaké další funkce nám Vivenso nabízí? Díky elektrickému klepači můžete klepat matrace a dostat z nich nečistoty až do 20 cm hloubky. Můžete s ním také vyklepat psí chlupy z koberce a čalounění. S nástavcem na mytí oken budete moci jednoduše umýt okna vodou a špinavou vodu odsát. S vysavačem Vivenso lze také vakuovat, provonět vzduch, vytřít podlahu, provést mokré čištění koberců i čalounění. V letním parném počasí se hodí následující trik: do vodní nádrže vhoďte kostky ledu a nechte bežet funkci čištění vzduchu. Teplota v místnosti klesne až o 5°C! Skvělá funkce, že? Chcete se dozvědět více o vysavači Vivenso? Projděte si jeho parametry nebo si prohlédněte videa.

Související příspěvky