Nejlepší dárek pro maminky: Voňavý domov s Airvenue®

Den matek se blíží, a proto nastává čas na vybírání toho pravého dárku. Vsaďte na čističku vzduchu Airvenue a udělejte své mamince radost dokonalým a praktickým dárkem.

Airvenue® není jen čistička vzduchu

Airvenue je skvělým dárkem pro každou praktickou ženu, která chce mít voňavou, ale zároveň i zdravou domácnost. S touto čističkou vzduchu, a zároveň osvěžovačem na vodní bázi, můžete relaxovat při zvuku příjemného probublávání vody, měnících se barev a přidáním éterické esence provonět i celý domov. A rozhodně nekončíme! Nejen, že Airvenue rozptyluje aromatické molekuly do vzduchu, ale laboratorní testy také prokázaly, že čistí vzduch v místnosti až do 11 m prostoru za hodinu provozu, a tím zmírňuje průběh alergií na prach. Výrazně redukuje pachy od vaření, kouření i zvířecích mazlíčků a navrací do prostoru ztracenou vzdušnou vlhkost.

Aromabox: Když maminky mění realitu

Víme, čím maminku potěšíte! V našem dárkovém balení Aromaboxu čeká na všechny ženy kolekce šesti vonných esencí, které dokonale párují a vytvoří láskyplnou domácnost. V Aromaboxu najdete příjemné vůně jako levanduli a vanilku, vhodné na chladnější období nebo svěží lehké vůně jako broskev, citrón a pomeranč, ideální pro letní měsíce. Do dárkového setu jsme přidali i osvědčenou dezinfekci Eco Clean Air ve spreji, která ničí zárodky bakterií všude, kde se vyskytují.

Relaxace s vůní jara

Relaxovat s vůní jara je skvělý způsob, jak si užít krásu přírody a uvolnit se od každodenních stresů. Jaro je období, kdy se příroda probouzí k životu a novým začátkům, a to se odráží i v příjemných vůních, které jaro přináší. Existuje mnoho způsobů, jak si užít vůně jara a relaxovat. Jedním z nich je použití vonných esencí, které mají příjemné a uklidňující vůně. Například levandule, bergamot nebo eukalyptus jsou esenciální oleje, které pomáhají uvolnit napětí a zlepšit náladu.

Eukalyptus pro alergiky nebo astmatiky

Eukalyptus je rostlina známá pro své blahodárné účinky na lidský organismus. Jeho využití může pomoci ulevit od různých respiračních potíží, včetně astmatu a alergií. Obsahuje látky, které mají antiseptické, antibakteriální a protizánětlivé účinky, což znamená, že pomáhají snížit zánět a otoky v dýchacích cestách. Eukalyptový vonný olej se proto hojně využívá v aromaterapiích pro uvolnění hlenu a ulehčení dýchání, stejně tak pro zlepšení psychiky a celkové pohody. A vy si můžete jeho výhody užívat i u vás doma. Stačí přidat pár kapek éterického oleje s vůní eukalyptu do čističky vzduchu Airvenue, nebo do vodního vysavače Vivenso a tato přírodní vůně zaplaví během chvilky celou domácnost.

Máme pro vás samé voňavé dárky! Potěšte maminku na Den matek.

Související příspěvky