Vyzkoušejte Vivenso na psí chlupy

Máte doma zvířecího mazlíčka? Poradíme vám, jak se s vodním vysavačem Vivenso snadno a efektivně zbavíte nahromaděných chlupů z koberců i čalounění.

Vodní vysavač Vivenso na zvířecí chlupy

Vodní vysavač Vivenso je praktický a efektivní nástroj, který usnadňuje úklid domácnosti pro majitele psů. Psí chlupy mohou být problémem, zejména pokud vaši psi mají dlouhou srst, ze které se alergeny snadno šíří po celém bytě či domě. Hlavním principem vodního vysavače se separátorem je vytvoření vodního víru, který zachytává nasáté psí chlupy, ale i prach a ostatní nečistoty do vody, místo, aby se jen usazovaly v sáčku nebo filtru. Tento proces zabraňuje šíření alergenů vzduchem a eliminuje jejich alergenní účinky.

Jak Vivenso funguje?

Nejprve se naplní nádoba čistou kohoutkovou vodou a Vivenso se připojí ke zdroji energie. Poté s ním můžete vysávat podlahy, koberce, nábytek nebo matrace. Voda zde funguje jako filtr, která zachytí všechny alergeny, zatímco čistý propraný vzduch proudí zpět do vaší domácnosti. Po dokončení úklidu stačí znečištěnou vodu vylít a vypláchnutou nádobu otřít mikrovláknovým hadříkem dosucha. Vivenso vám nabídne extra vysoký sací výkon suchou cestou, a díky praktickým nástavcům lze rozšířit možnost jeho využití i na mokrý úklid.

Jak na účinné vysávání zvířecích chlupů?

Zbavit se chlupů jen povrchově nestačí, a proto vodní vysavač Vivenso nabízí hned několik výhod v oblasti využití. Za prvé, je velmi účinný při odstraňování zvířecích chlupů ze všech povrchů. Bez ohledu na to, zda se jedná o tvrdou podlahu, koberce, čalounění nábytku či matrace, je schopen zachytit i ty nejjemnější chloupky domácích mazlíčků. Za druhé, jeho vodní filtrace a princip výkonu zajišťují čistší vzduch v prostorách domácnosti, což je velmi užitečné pro osoby trpící alergiemi. Další výhodou je jeho schopnost osvěžení prostor. Voda pohlcuje i pachy a zajišťuje svěží a zdravé prostředí pro vaše zvíře i pro vás samotné.

Dopřejte domácím mazlíčkům péči, jakou si zaslouží

Pro majitele domácích zvířat, kteří se potýkají s problémem zvířecích chlupů nebo dokonce s alergiemi, je ideálním pomocníkem i kartáč na zvířecí srst pro vodní vysavač Vivenso. Je velmi šetrný k pokožce zvířat a jeho použití je velmi jednoduché. Stačí ho připojit k Vivensu a začít s ním pohybovat po srsti vašeho zvířete. Slouží k pročesávání a k zachycení nadbytečných chlupů i nečistot do nádoby s vodou u Vivensa. Minimalizuje se tím hromadění chlupů v domácnosti, které se dostávají do vzduchu, a tím i alergenní účinky.

Vivenso udělá z každodenního života mnohem více váš!

Související příspěvky