VIVENSO: vysavač pro domácnost se zvířaty

I přesto, že nám zvířecí mazlíčci přináší množství radosti a lásky, soužití s nimi často vyžaduje velkou míru nutných kompromisů. Ohledně čistoty a zdraví bychom ale ústupky nikdy dělat neměli, a proto je tu vodní vysavač Vivenso, který se stane nejúčinnějším pomocníkem pro domácnost se zvířaty.

Ideální vysavač do domácnosti se zvířecími mazlíčky?

Psí a kočičí chlupy všude v koberci i na sedačce, otisky tlapek všude na nábytku. Také vám to zní povědomě? Běžný vysavač si nemusí vždy s úklidem po vašem čtyřnohém miláčkovi poradit, především máte-li sáčkový vysavač, u něhož je s každým vysáváním sáček plnější a plnější a tah i účinnost vysavače se tím výrazně snižují. Proto je Vivenso s vodní filtrací a separátorem, ideálním pomocníkem pro všechny milující páníčky!

Vyhrajte nad zvířecími chlupy s vysavačem Vivenso

První, již zmíněnou výhodou, je vodní filtrace. Díky ní se všechny vysáté chlupy a nečistoty namočí, ztěžknou a nejsou vyfukovány zpět do ovzduší vaší domácnosti.

Dalším velkým plus je, že vodní filtrace rovněž pohlcuje pachy a funguje jako čistička vzduchu! Svěží vzduch, s vůní jako po dešti, oceníte vy i vaše domácí zvířátko.

Díky tomu, že vysavač Vivenso dosahuje těch nejlepších výsledků i bez přídavného HEPA filtru či jiných filtrů, které se časem zanášejí a snižuje se tím jejich účinnost, si úklid s Vivensem zamilujete. Jeho vysoká sací síla vždy zachytí ty nejjemnější chloupky vašich dlouhosrstých miláčků, ale i ty tvrdé a ostré chlupy krátkosrstých plemen.

Jak jednoduše zbavit domácnost alergenů?

Bydlení s domácími mazlíčky je jedno velké dobrodružství. Radosti a pocit štěstí mohou být, ale snadno vystřídány nevoňavými překvápky, rozkousaným nábytkem nebo neočekávanou alergií. S posledním zmíněným problémem vám ale umíme pomoci!

Užitečnou předností vysavače Vivenso je kromě pročištění vzduchu i schopnost zachytit ze vzduchu 99,9 % dráždivých nečistot. Společně s vysátím všech zvířecích chlupů vám tak uleví od ucpaného nosu i nateklých očí a vaše domácnost bude bezpečná jak pro zvířecí mazlíčky, tak i pro alergiky.

Jaký vysavač na zvířecí chlupy?

Ačkoliv vám zápasení s všudypřítomnými chlupy ulehčí samotný vysavač se standardním nástavcem, který se součástí jeho základní výbavy, nebo malý ruční elektrický klepač k hloubkovému čistění čalounění suchou cestou, známe i způsob, jak samotné línání účinně omezit! Nevěříte? Pak se seznamte s kartáčem na zvířecí srst. Ten snadno nasadíte na konec vysávací hadice, snížíte výkon na minimum a svého mazlíčka jednoduše vykartáčujete.

Poděkuje vám on, protože ho zbavíte přebytečných chlupů, i vaše pohovka a polštáře, u nichž předcházíte velkému hromadění chlupů.

Domácí mazlíčci za svou bezmeznou lásku vyžadují hodně péče a uklízení po nich nemusí být vždy zábavou. S vodním vysavačem Vivenso bude ovšem úklid výrazně jednodušší a stoprocentně účinný!

Související příspěvky