Advent: Když uklízí celá rodina!

Adventní čas už pomalu klepe na dveře, a proto je ten správný okamžik pustit se do předvánočního úklidu. Takže oprašte koledy a nechte se inspirovat naším článkem, ve kterém jsme si pro vás připravili tipy, jak si více užít sváteční atmosféru s celou rodinou.

Kdy začíná advent 2022 a kdy začít s úklidem?

Advent tradičně začíná v rozmezí čtyř týdnů před Štědrým dnem, první adventní neděle nás tak v letošním roce čeká 27. listopadu. A proto není čas ztrácet čas! Vánoce jsou pro mnohé nejkrásnější částí roku, což může být jeden z důvodů, proč by měl váš domov během tohoto období zářit čistotou.

Vánoční rozpis úklidu pro celou rodinu

Dobíhá vás předvánoční neklid z náročného mytí oken, tepování koberců, ale i vyčištění nejrůznějších zákoutí v interiéru, která běžně bývají během celého roku opomíjena? Vánoce jsou časem, kdy se celá rodina sejde a tráví sváteční dny společně. Proč se tedy na jejich přípravě také jako rodina nepodílet? Rozdělte si úkoly a ty zdlouhavé úklidy budou hotové raz dva. A že je vás doma málo? Přivítejte vodní vysavač Vivenso, pomocníka na všechny domácí práce, do své moderní domácnosti. Je jednoduchý na obsluhu i manipulaci, takže úklid s ním zvládne i ten člen rodiny, který se pomoci při úklidu vždy úspěšně vyhýbal.

Vivenso jako řešení pro dokonalý úklid!

Vivenso vám nabídne multifunkční řešení v péči o vaši domácnost. Díky vysokému proudu vzduchu vysaje i ty nejjemnější částečky z jakéhokoliv povrchu. Mokrou cestou efektivně odstraní skvrny na kobercích i čalouněném nábytku. Pomocí elektrického klepače vyčistí matrace až do hloubky 20 cm. V jediném kroku a za použití vhodného nástavce myje okna i dlažbu. V jednom tahu umí také vysát a vytřít podlahu. Výsledkem je vždy nejen čistá domácnost, ale i čistý a provoněný vzduch v místnostech pomocí moderní technologie zabudované čističky vzduchu. Užívejte si výhod praktických sad příslušenství a na úklid už nikdy nebudete sami.

Jak mi Vivenso dlouhodobě šetří čas při úklidu?

Vivenso nasává veškeré nečistoty a prachové částice do nádrže s vodou, které tam díky vodnímu víru zůstávají a již se zpět nedostávají do ovzduší jako u jiných typů vysavačů přes výfukové filtry. Díky pravidelnému používání Vivensa se postupně sníží i frekvence úklidu, protože se prach přestane tolik usazovat.

Je nutné Vivenso pravidelně čistit?

Jako každý spotřebič, i Vivenso vyžaduje určitou údržbu. V první řadě je důležité po každém použití vylít nádobu na vodu a dotřít ji mikrovláknovým hadříkem. Čas od času je vhodné vyčistit i separátor, který se čistí pomocí přiloženého klíčku. Pomocí něj separátor uvolníme a vyčistíme pod tekoucí vodou. Nasadíme zpátky a Vivenso je opět připraveno k použití. Pokud během mokrého čištění často vysáváte různé tekutiny nebo sdílíte domácnost se čtyřnohým mazlíčkem, je ideální čistit také vysávací hadici a to tak, že s ní několikrát vysajete větší množství čisté vlažné vody a necháte ji důkladně vyschnout. Hadice se tak vyčistí od usazených nečistot, prachu nebo chlupů.

Pokud stále váháte, zda je Vivenso pro vás tím pravým řešením, rádi vám ho přivezeme k nezávaznému vyzkoušení zdarma až k vám domů, kde se s ním můžete dokonale seznámit a zároveň uplatnit naši adventní nabídku, o které se více dozvíte na e-shopu www.promujdomov.cz nebo na našich sociálních sítích.

Související příspěvky