Provoňte si domácnost aroma difuzérem

Jak zajistit, aby vůně prostoupila celou vaší domácností a zároveň i dlouho vydržela? Provoňte ji během pár minut s aroma difuzérem!

Tři důvody, proč si pořídit aroma difuzér

Důvodů, proč si aroma difuzér pořídit, je celá řada. Představujeme vám však tři nejvýznamnější, díky nimž si ho zamilujete, a to nejen doma, ale i v jakýchkoliv prostorách, ve kterých chcete docílit příjemné provoněné atmosféry.

Aromaterapie

Není pochyb o tom, že aromaterapie příznivě ovlivňuje psychiku člověka. Pokud jste často ve shonu a rádi byste dopřáli svému tělu i mysli kvalitní odpočinek, je pro vás aromaterapie jako stvořená. Přítomnost vonných esencí ve vzduchu a jejich přirozená inhalace dokáže navodit pocit klidu, povzbudit fungování mysli a zkrátka dobít energii na každý den.

Svěží a čistý vzduch

Souhlasíte s námi, že dýchání je základ života a čistý vzduch je klíčovou podmínkou pro zdravý život? A aniž bychom si to uvědomovali, ne každý má možnost trávit celý den na venkovním vzduchu a vychutnávat si svěžest přírody. Je na čase to změnit! Pomocí aroma difuzéru, ze kterého vychází mlha díky speciální ultrazvukové technologii, dodáte prostorovému vzduchu příjemnou vlhkost, pár kapek vonné esence s COLOSTREM ho krásně provoní, ale také zdravě obohatí o colostrum, které posílí váš imunitní systém. A pokud do nádržky s vodou aroma difuzéru přidáte několik kapek víceúčelové dezinfekce Eco Clean Air, nejen že bude vzduch svěží, ale dokonce bude dezinfikovaný a zbavený virů a bakterií.

Příjemná atmosféra

Díky barevnému podsvícení dokáže aroma difuzér navodit uklidňující atmosféru. Barvu, kterou si přejete, aby byl aroma difuzér podsvícený, jednoduše zvolíte na jeho ovládacím panelu, a tím se zároveň stane i designovým doplňkem v každém interiéru.

Jak funguje mlhový aroma difuzér se světlem?

Aroma difuzér rozptyluje vonné esence do ovzduší automaticky, na rozdíl od aromalampy za studena. Je naprosto bezpečný, protože nevyužívá otevřeného ohně, ale funguje na bázi vody. Díky speciální ultrazvukové technologii vytváří studenou mlhu, která dodá vzduchu příjemnou vlhkost provoněnou vonnými esencemi, které se nezahřívají a zachovávají si tak všechny terapeutické účinky dané esence.

V závislosti na intenzitě uvolňování páry přístroj spotřebovává vodu ze zásobníku a po jejím úplném spotřebování se difuzér automaticky vypne. Barevné LED podsvícení je možné ovládat a zvolit si tak barvu, která příjemně doplní jakýkoliv interiér, nebo zvolit postupně se měnící přechody barev, které navodí příjemnou a pohodovou atmosféru.

Hledáte způsob, jak provonět nejen domácnost?

Většinu dne prožíváme zejména ve vydýchaných prostorách v práci, proto je aroma difuzér vhodný nejen pro domácnosti, ale také pro řadu dalších prostor, které si zaslouží dokonale čistý a provoněný vzduch. Ať je řeč o recepci, se kterou hosté přijdou jako první do kontaktu, hotelovém pokoji nebo třeba zasedací místnosti, aroma difuzér čistí vzduch, povzbudí atmosféru a navodí příjemné prostředí také v jakékoliv kanceláři!

Související příspěvky