Alergie: S čím vám Vivenso může pomoci?

Vadí vám prach ve vzduchu nebo alergeny z domácích zvířat? Potýkáte se s konkrétními typy alergií? Máme pro vás způsoby, jak alergické reakce v domácnosti omezit a proč vám Vivenso může pomoci.

Zdraví: Co můžete změnit vy a s čím vám Vivenso může pomoci

V boji proti alergickým reakcím je hlavním pravidlem zbavit se alergenů nebo alespoň eliminovat situace, kdy s nimi přicházíte do kontaktu. Pokud trpíte alergií na pyly nebo na jiné alergeny vyskytující se ve venkovním prostředí, s největší pravděpodobností se neobejdete bez lékařem předepsané medikace. Pokud si ale všímáte situací, kdy se vaše alergie projevuje v domácím prostředí, je na čase zaměřit se na kvalitní likvidaci možných alergenů, se kterou vám společně s vodním vysavačem Vivenso velmi rádi pomůžeme.

Domácí prach se snadno namáčí a rozpouští

Mezi hlavní zdroje jemného domácího prachu patří například úklid běžnými vysavači s prachovými filtry a sáčky, používání kosmetických sprejů, nebo třeba i to, zda domácnost sdílíte s kuřákem. Abyste se prachu v domácnosti co nejefektivněji zbavili, je zapotřebí se kromě jeho pravidelného odstranění z povrchů zaměřit také na jeho následnou likvidaci ze vzduchu. Jedním z nejlepších způsobů, jak domácí prach postupně eliminovat je proprat ho skrze vodu. Jemný prach se snadno namočí, většinu jeho složek voda i rovnou rozpustí, a jako mokrý nemá šanci poletovat a dostat se zpět do vzduchu.

Venku pomůže déšť, doma vám pomůže Vivenso!

Změňte způsob uklízení a zaměřte se na vysávání prachu nejen z povrchů, ale i ze vzduchu. Vivenso je víc než vodní vysavač! Je to především multifunkční systém na čištění vnitřního vzduchu a prostoru, který výrazným způsobem snižuje množství alergenů v domácnostech. Vzduch s dráždivými nečistotami, jako jsou prach, částečky pylu nebo alergeny z roztočů či z chlupů domácích zvířat, si stáhne přes separátor do nádrže s vodou, a díky silnému víru je opakovaně sráží do vody, dokud neztěžknou a definitivně v ní nezůstanou. Ven jde pouze čistý a zdravý vzduch pročištěný vodou.

Dezinfekce pro vodní vysavač, zvlhčovač i čističku vzduchu

Skrze zabudovanou čističku vzduchu vodního vysavače Vivenso proudí vzduch, který prochází vodou. Pokud ho budete chtít oživit a zbavit se nejen alergenů, ale i zvířecích zápachů v místnosti, virů a baterií, můžete do vody přidat víceúčelové dezinfekce Eco Clean Air. Speciálně vyvinuté dezinfekce bez chemie, bez alkoholu a bez aldehydů, které jsou vhodné pro vodní vysavače, zvlhčovače i volně stojící čističky vzduchu a aroma difuzéry. Jedná se o neutrální (pH 6-9) elektrochemicky aktivovaný solný roztok, který je možné použít jak na čištění vzduchu, tak i k čištění surovin či každodenně používaných předmětů, ošetřování drobných ran, dezinfekci spotřebičů nebo jako dezinfekci rukou. V období chřipkových epidemií jsou tyto ekologické dezinfekce vhodné pravidelně vstříknout pomocí rozprašovače i do každé místnosti pro snížení přenosu kapénkových nákaz v domácnosti.

Odhalte sílu vody a vzduchu!
Rádi vám Vivenso přivezeme k nezávaznému vyzkoušení zdarma až k vám domů, kde ani zrnko prachu nezůstane suché!

Související příspěvky