Méně času s letním úklidem, více s rodinou!

Chcete si užít bohémské léto a neztrácet čas s dlouhavým letním úklidem? Vodní vysavač Vivenso a jeho příslušenství vám pomůže dosáhnout té nejvyšší možné čistoty a zajistí vám také více času s rodinou.

Poraďte si s letním úklidem snadno a efektivně!

Pravidelný a pečlivý úklid se nesmí zanedbat ani v letních měsících. Obzvlášť v létě ale bývá úklid kvůli vysokým teplotám tou méně oblíbenou činností. Raději byste trávili čas v přírodě nebo u vody, a především se svojí rodinou i přáteli? Tomu naprosto rozumíme! A proto je tu naše Vivenso, které vám ušetří spoustu času a zároveň povznese letní úklid na novou úroveň!

Jak Vivenso pracuje?

Vivenso je vodní vysavač se zabudovanou čističkou vzduchu, která funguje na principu vodního filtru. Nemusíte se tedy starat o výměnu papírových nebo sáčkových filtrů, protože veškeré nečistoty a prach z povrchů i ze vzduchu jsou jednoduše lapeny do nádržky s vodou, ze které nemají šanci dostat se zpět do ovzduší a vy si tak můžete užívat tu letní svěžest domova o poznání déle.

5 nástavců Vivensa, které ušetří čas každému rodiči

• Nástavec na mytí oken pro vodní vysavač Vivenso

Obzvlášť čistá okna v létě pouští do domácnosti hřejivé paprsky, které prosluní celou vaši domácnost. A abyste mytí oken měli rychleji hotové a mohli si užívat letní pohodu, vrhněte se na ně s nástavcem na mytí oken, který lze použít pouze se sadou na mokré čištění. Vyčistíte s ním snadno a rychle všechna skla ve své domácnosti bez použití čistících prostředků i leštících hadříků, pouze za použití vody, kterou z nich do poslední kapky díky tomuto nástavci jednoduše vysajete.

• Elektrický klepač pro vodní vysavač Vivenso

Kdy jste naposledy důkladně čistili koberce, matrace nebo jakýkoliv čalouněný nábytek ve své domácnosti? Kromě klasického vyprání potahů a povlaků je nutné provést také jejich hloubkové čištění. Usnadněte si letní úklid s elektrickým klepačem, jehož turbo rychlost a schopnost vysávání okamžitě zachytí nečistoty i prachové částice nejen z podlahy, ale hlavně také pro lidské oko neviditelné roztoče v matracích a kobercích.

• Štětec z přírodních vláken na prach pro vodní vysavač Vivenso

Tento čisticí nástavec na prach je velmi jemný a speciálně navržený pro čištění křehkých dekoračních předmětů, citlivých povrchů, a dokonce i pokojových rostlin. Nasátý prach se skrze něj dostává přímo do nádrže s vodou a díky pravidelnému používání se tak objem prachu ve vnitřních prostorách postupně snižuje, stejně tak i frekvence úklidu.

• Velký nástavec na tepování i vytírání

Velký nástavec Vivensa určený pouze za použití soupravy na mokré čištění je ideální pro tepování koberců, ale i vytírání velkých hladkých podlah, především dlažeb a zašlých spár.

• Malý nástavec na tepování

Přesvědčte se o jeho absorpční síle, pokud si potrpíte na dokonalou čistotu. S tímto malým nástavcem Vivensa za použití soupravy na mokré čištění zmizí i ty nejodolnější skvrny na znečištěných kobercích a čalouněném nábytku jediným přejetím.

Vivenso pro rodinu

Uklízíte každý den a kvůli tomu nemáte na své malé ratolesti dostatek času, který si zaslouží? Vivenso je skvělým pomocníkem právě do domácností s malými dětmi, ale i domácími mazlíčky. Jako multifunkční přístroj s efektivním proudem vzduchu dokonale vyčistí nejen podlahy a další plochy, ale dokonce profiltruje i vzduch, který doma denně dýcháte.

Ušetří vám tak drahocenný čas, který můžete bez obav věnovat sobě a svým dětem. Přesvědčte se sami o všech jeho výhodách a vyzkoušejte ho zdarma nezávazně před objednáním.

Související příspěvky