Vodní vysavač pro hotel, penzion i mateřské školky

Řešíte častý úklid ať už v domácnosti, v kanceláři, v hotelových pokojích nebo v mateřských školách? Nechcete s sebou tahat spoustu různých prostředků a jiných úklidových pomocníků? A co takhle pouze jeden vysavač, díky kterému bude každý úklid snadný? Vivenso je vodní vysavač pro hotel, penzion i jakékoliv podobné instituce!

Víceúčelové Vivenso: Změňte způsob uklízení

Snad každý si touží zjednodušit a usnadnit úklid, jak jen to lze. Roboti na mytí oken, výkonné mopy na podlahu, tepovače koberců, čističe matrací a podobně. S každým dalším pomocníkem ale řešíte, kam jej po použití uložit a kde na něj udělat místo. A co když potřebujete být během úklidu flexibilní a nechcete zbytečně převážet to množství čističů a úklidových prostředků? Změňte dosavadní způsob uklízení! Řešení je jednoduché. Vodní vysavač Vivenso nahrazuje širokou řadu běžných úklidových pomocníků a šetří tak místo, čas i síly.

Vodní vysavač s mnoha funkcemi i pro náročné prostředí

Vodní vysavač Vivenso rozhodně nenajde uplatnění pouze v domácnostech. Díky jeho víceúčelovosti ho vy nebo vaši zaměstnanci naplno využijete při běžných úklidech, ale i při náročnějších či nečekaných situacích.

Například v mateřských školkách s ním snadno vysajete koberce, na kterých děti tráví spoustu času, ve kterých se neustále hromadí dráždivé alergeny způsobující rýmu a svědění očí. S malým průhledným nástavcem vysajete i každé rozlité pití nebo drobečky jídla od malých ratolestí.

Ve fitness či wellness centru dokonale vyleštíte okna i zrcadla s nástavcem pro mytí oken, který lze použít pouze se soupravou na mokré čistění a bez použití jakýkoliv přídavných čistících či leštících prostředků. V prostředí kanceláří či obchodních jednotek vám usnadní úklid nástavec 2v1, který jedním tahem dokáže vysávat a vytírat hladké objemné plochy.

V hotelích, penzionech nebo apartmánech oceníte sílu našeho elektrického klepače, který dokáže z matrací vyklepat všechny nečistoty až do hloubky 20 cm. Prach jednoduše zvládnete s nástavcem z přírodních vláken, který je velmi šetrný i k těm nejchoulostivějším předmětům jako jsou pokojové rostliny, rámy obrazů a nejrůznější dekorace.

Spokojený host na prvním místě

Oblíbenost a prosperitu hotelů, penzionů a apartmánů často určuje právě jejich čistota. Čím čistší a upravenější prostředí, tím větší úspěch. Vše navíc snadno a bez nutnosti použití chemických čističů, které nemusí všem hostům dělat dobře. A jelikož je spokojený host na prvním místě, měl by na něm být i kvalitní úklid včetně čištění vzduchu.

Proto je součástí vodního vysavače Vivenso i zabudovaná čistička vzduchu, která ho při úklidu profiltruje a zbaví prachových nečistot. Díky pravidelnému používání se pak objem prachu v místnostech postupně eliminuje a vy i vaši hosté můžete zhluboka dýchat jen zdravý vzduch, pročištěný jako po dešti.

Díky tomu, že je Vivenso multifunkční, se vedle kompletního úklidu domácností hodí i do náročnějšího prostředí jako jsou mateřské školy, fitness centra, hotelové či kancelářské prostory.

Vyzkoušejte ho zdarma nezávazně a přesvědčte se sami o tom, zda odpovídá vašim prostorám!

Související příspěvky