Novoroční úklid? Začněte rok 2021 s čistým štítem

Svátky klidu i míru skončily a nastává nový boj, protože vás hned v úvodu čeká novoroční úklid. Vítejte v realitě nového roku a začněte ho s čistým štítem! Tři, dva, jedna… jdeme uklízet!

Čistá domácnost: Jak na Nový rok, tak po celý rok

Když se řekne novoroční úklid, už jen málokdo si představí pohodu. Jak se dá zvládnout uklízecí maraton v klidu, aniž byste se z něho hroutili? Zapomeňte na stres a nechte se unášet spoustou neznámých nového roku, my pro vás jednu jistotu máme! V následujících řádcích najdete inspiraci, jak postupovat a zvládnout velký novoroční úklid v klidu.

Jak zvládnout novoroční úklid?

Vyhoďte seschlý vánoční stromek, sbalte svícen a ještě, než se pustíte na dokonalý povánoční úklid, seznámíme vás s vodním vysavačem Vivenso, který vám nabídne efektivní řešení úklidu vaší domácnosti v 6 hlavních funkcích a snadné údržbě.

Novoroční úklid, jak na něj?

Nalaďte se svou oblíbenou hudbou a systematicky postupujte z jedné místnosti domácnosti do druhé, a hlavně od nejvyšších míst směrem k podlaze.

Pět minut s Vivensem? Sáhněte po vodním vysavači Vivenso, dopřejte mu 3 litry běžné kohoutkové vody a začněte vysávat od podlahy.

Deset minut s Vivensem? Přidejte do nádrže s vodou pár kapek doporučeného esenciálního oleje, který vám provoní domácnost při běžném vysávání. Nemáte speciální olej při ruce? Pak doporučujeme nakrájet třeba citrusové plody na slabé plátky, levandulová snítka, nebo samotnou skořici a vonné kouzlo je na světě.

Patnáct minut s Vivensem? Během vysávání podlah můžete vyměnit speciální nástavce a dostat se i do míst, která každým úklidem běžně necháváte „na pak“. Řeč je o štěrbinovém nástavci, který vám ulehčí čištění těžko přístupných míst.

Dvacet pět minut s Vivensem? Není nic jednoduššího než při běžném vysávání podlah, vysát zároveň i prach pomocí speciálního nástavce na prach, s nímž docílíte jemného vysávání choulostivých předmětů díky štětinám z přírodních vláken. A co je na něm nejlepší? Nasáté nečistoty, alergeny i prach se dostanou do vodní nádrže, namočí se a mokré nemají šanci dostat se zpět do vzduchu.

Třicet minut s Vivensem? Zhrozíte se, protože vás někdo vyruší a klepe na dveře? Nebuďte nervózní, vždyť jste si ten běžný vysávací nástavec vyměnili za elektrický klepač, ideální na důkladné vyčištění koberců, čalounění i matrací do hloubky každého textilního vlákna.

Čtyřicet pět minut s Vivensem? Skvrna na sedací soupravě? Snadno to dokážete vyřešit se sadou na mokré čištění, která zbavuje prachu i skvrn. A čistící koncentrát, který je součástí balení sady na mokré čištění, je pod tlakem vstřikován na čalounění a nečistoty jsou automaticky vysávány do nádržky s vodou.

Šedesát minut s Vivensem? Vivenso je talent také na mytí oken, které hladce zvládnete s nástavcem na mytí oken. Jedním nástrojem tak nastříkáte na sklo vodu a zároveň ji setřete a vysajete. Nástavec Squeegee vám dokáže usnadnit i čištění kachliček, PVC a lin.

Pořád přemýšlíte, jak zvládnete velký novoroční úklid? Jestli ten nový rok bude lepší než ten minulý, nevíme, ale s Vivensem může být určitě o kus lepší. Tak zkuste do něj vstoupit s Vivensem!

Související příspěvky