Úklid, který si zamilujete

Svátek všech zamilovaných se blíží, proto je na čase, najít ten nejlepší způsob, jak projevit svou lásku. A kde svého milovaného okouzlíte lépe než v čistém a svěžím prostředí? Na našem blogu se dozvíte, jak rychle a efektivně připravit svůj domov na oslavu, a to vše díky úklidu, který si zamilujete!

Čistota, kterou si zamilujete

Letošní svátek svatého Valentýna si bohužel neužijeme ve své oblíbené restauraci, o důvod víc, udělat si čisto doma. Užít si tento svátek v prostředí vašeho krásného a uklizeného domova může být také zážitkem. A s pomocí vodního vysavače Vivenso bude i úklid hračka!

Zamilujte si snadný úklid s Vivensem

Než přijde na řadu líčení a večerní róba, zůstaňme ještě chvíli v domácím a pusťme se do úklidu! Podlahy máte díky Vivensu vysáté raz dva a přichází čas na koberce a pohovky. Stačí pouze vyměnit dosavadní nástavec za elektrický klepač a během pár minut se vše bude pyšnit hygienickou čistotou. Máte-li pocit, že výhled z oken už také není to, co býval, zkuste na jejich umytí použít speciální nástavec na mytí oken v sadě na mokré čistění. Ten zaručí vysoký lesk a čistotu bez rozleštěných šmouh.

Dále se můžeme vrhnout na vysávání hůře přístupných míst díky nástavci na štěrbiny nebo očištění domácích rostlin nástavcem na prach z přírodních vláken. A nezapomínejme, že i domácí mazlíčci si zaslouží naši pozornost. A to i během úklidu! K pročesávání zvířecích chlupů totiž můžeme použít speciální kartáč, právě na zvířecí srst, který zachytí a zároveň vysaje všechny vyčesané chlupy do vodní nádoby vysavače. Díky těmto několika jednoduchým krokům se úklid s příslušnými produkty vodního vysavače Vivenso stane úklidem domácnosti, který si snadno zamilujete.

Láska na první úklid

Skvělým doplňkem, jak provonět i vzduch v domácnosti, je osvěžovač vzduchu Airvenue na vodní bázi. Do nádržky s vodou stačí přidat pouze pár kapek vonných esencí a díky měnícímu se barevnému podsvícení i relaxačnímu zvuku probublávání vody si můžete vytvořit romantickou atmosféru v jakékoliv místnosti přímo u vás doma.

Láska vzkvétá tam, kde je uklizeno. Ať už vaše srdce patří komukoliv, věříme, že také vodní vysavač Vivenso bude láska na první pohled!

Související příspěvky