Interiérové vůně: Provoní a povzbudí smysly

Přemýšlíte, jak svůj domov ještě více zútulnit? Na dnešních řádcích se dozvíte, jak interiérové vůně mohou provonět a povzbudit vaše smysly, ale i to, jak využívat všechny funkce vodního vysavače Vivensa a osvěžovače vzduchu Airvenue na maximum.

Vůně vašeho domova

Každý by se měl ve svém domově cítit, jak nejlépe může. Je to místo, kde jsme v bezpečí a v pohodlí. Často jsme ale na svůj domov natolik zvyklí, až jsme vůči němu slepí a nevšímáme si toho, čeho si ostatní všimnou na první pohled. Nejčastěji se to týká právě vůně. Lidské smyly si totiž na stále se opakující podněty umí dokonale zvyknout, a to má za následek, že po určitém čase už nejsme schopni poznat přirozenou vůni našeho domova. Proto je dobré vzduch v místnostech pravidelně čistit, osvěžovat nebo přímo provoňovat. A s tím vám rádi pomůžeme!

Svěží aroma pro váš domov

Vhodná vlhkost vzduchu podporuje správnou funkčnost dýchacích cest, zabraňuje vzniku plísní a jiných nepříjemností, které jsou častou první známkou toho, že byste se měli nad kvalitou vzduchu u vás doma zamyslet. Ideálním pomocníkem do každé domácnosti je vodní vysavač Vivenso se zabudovanou čističkou vzduchu, který přirozeně čistí vzduch už při samotném každodenním vysávání. Ale i osvěžovač vzduchu Airvenue, který doplní interiér o prvek moderního designu, v provozu samočinně pročistí vzduch a navrátí mu svěžest, která vám zaručeně vykouzlí úsměv na rtech při každém návratu domů.

Interiér: Tropické, lesní nebo svěží?

Pokud chcete mít vzduch nejen hygienicky čistý, ale zároveň i krásně provoněný, pak stačí přidat pár kapek vonné esence do nádržky s vodou u obou našich certifikovaných produktů, které dokážou provonět vzduch celé místnosti tak, že okamžitě poznáte rozdíl.

Přemýšlíte, jaká vůně bude ideální do vašeho bytu? Vůni domova byste neměli podceňovat, nejen, že kvalitní éterické oleje obsažené ve vonných esencí povzbuzují lidské smysly, ale také doladí útulnou atmosféru vašemu bydlení. Stačí se proto obklopit těmi správnými, které se pozitivně odrazí na vaší náladě.

Z našeho e-shopu vám můžeme nabídnout vonné esence lesních jehličnanů, velmi vhodné do místností, kde se potřebujete více soustředit. Vonné esence tropických citrusových plodů, oblíbené pro svou osvěžující energii. A vonnou esenci aromatického eukalyptu, který skvěle působí jako životabudič při různých nachlazeních a dýchacích potížích.

Vonné esence s Colostrem

Naše vonné esence máme i ve variantě s obsahem Colostra, převratnou novinkou na českém trhu. Jedná se o biologicky ceněnou tekutinu, která je produkována savci bezprostředně po porodu. Jedná se o látku bohatou na celou řadu vitamínů, složky podporující imunitu a další tělu prospěšné látky. Díky jejímu zcela přírodnímu vzniku a výskytu se jí v pevném složení nevyrovnají žádné farmaceutické doplňky stravy a je čím dál více oceňovaná především v kontextu s posilováním imunity jak u dětí, tak u dospělých. A díky spojení vodního vysavače Vivenso nebo osvěžovače vzduchu Airvenue lze tekuté Colostrum také inhalovat.

Dokonalá vůně je to, co povznese každý interiér na zcela novou úroveň.

A kdo by se nechtěl doma cítit ještě lépe?

Související příspěvky