Podzim: Jak si usnadnit každodenní úklid?

Rádi byste si usnadnili každodenní podzimní úklid? Jak jednoduše udržovat domácnost čistou mezi pravidelnými úklidy? Na tyto otázky vám odpovíme na našem blogu.

Podzimní úklid domácnosti

Kapky vody stékající z pláštěnek, běžné nánosy podzimní přírody na vaší podlaze, opakované ťápoty od domácích mazlíčků, ale i obsáhlý úklid po ratolestech… Společně s podzimem, jeho svěžím vzduchem po častém dešti, přichází do vašich domovů i divočina babího léta a čas na opětovný úklid. Pomůžeme vám ho vyřešit, SNADNO, RYCHLE, a především EFEKTIVNĚ!

Rychlý mezi úklid po dětech a domácích mazlíčcích

Představujeme vám náš tyčový aku vysavač Homewing jako ideálního pomocníka pro udržování čisté domácnosti mezi pravidelnými úklidy. Nabízí 4 chody vysávání, s nimiž rychle odstraníte větší nepořádek po dětech a díky maximálnímu sacímu výkonu se zbavíte i těch nejdrobnějších nánosů z jakékoliv podlahy jedním tahem. Jeho kartáčová hlavice s rotačním válcem si jednoduše poradí i v domácnosti, ve které vám dělají radost čtyřnozí členové rodiny. Snadno s ním vysajete nahromaděné chuchvalce zvířecích chlupů, které mohou být dráždivé a mohou vyvolávat alergická onemocnění dýchacích cest jak u rodinných příslušníků, tak u zvířat samotných.

Vyjímá se svou lehkostí a absolutní flexibilitou díky ohebnému kloubu tak, že s ním vysajete i hůře dostupné prostory ve vaší domácnosti s extrémní přesností. Kromě snadného ovládání pomocí dotykového displeje patří mezi jeho výhody v provozu také dlouhá výdrž aku baterie a absence síťového kabelu, který vám při úklidu nebude překážet a usnadní tak lepší manipulaci v prostoru.

Naučte se uklízet efektivně!

Pokud chcete rychlý mezi úklid ještě více zefektivnit, víte, že na Homewing pasují i nástavce z vodního vysavače Vivenso? Díky praktickému adaptéru jednoduše propojíte příslušenství určené na suchý úklid a rozšíříte tak využití ručního vysavače například o funkci vysátí prachu a jiných alergenů od podlahy ke stropu, na kterých si paraziti doslova libují. Nástavec na čalounění s odnímatelným kartáčkem šetrně zbaví povrchových nečistot i textilní nábytek a s nástavcem 2v1 hravě vysajete a zároveň vytřete podlahy jediným přejetím, aniž byste se museli obávat poškrábání citlivějších dekorů.

Přineste nový rozměr vašemu úklidu!
Homewing – pro snadný a rychlý mezi úklid domácnosti

Související příspěvky