Zamilujte si naši novinku: Tyčový aku vysavač Homewing®

Seznamte se s tyčovým aku vysavačem Homewing®, který vám ušetří spoustu času stráveného při každodenním úklidu domácnosti. Zamilujte si naši novinku v ČR.

Co je to Homewing®?

Homewing® je lehký ruční akumulátorový vysavač, který vás překvapí svou efektivitou! Jeho tichý a výkonný motor nabízí čtyři stupně síly vysávání, díky kterým perfektně vysajete každý povrch ve vaší domácnosti. Homewing® můžete použít jak na rychlý, tak i na obsáhlý úklid, díky dlouhé výdrži baterie. Úklid je díky aku baterii o to pohodlnější, že nemusíte myslet na přepojování kabelu z jedné zásuvky do druhé. Díky ohebnému kloubu mezi hlavicí a tyčí vysavače, se Homewing® dostane do každého zákoutí i hůře přístupných míst. Vše navíc můžete ovládat pomocí dotykového displeje, který povznese radost a spokojenost s úklidem na novou úroveň!

Jak tyčový aku vysavač Homewing® funguje?

Tyčový aku vysavač Homewing® zosobňuje technickou dokonalost a funkčnost s vysokým komfortem ovládání. Jeho kartáčová hlavice díky rotačnímu válci vysaje veškeré nečistoty i jemný prach, které pak putují dále do sběrné nádoby. Tu je možné ihned po úklidu vyjmout a vyčistit. Ještě, než se nasáté nečistoty dostanou do sběrné nádoby, projdou velmi účinným omyvatelným filtrem Hepa 13, který je zachytí a zabrání dostat se zpět do ovzduší.

3 důvody, proč si pořídit Homewing®

Mezi hlavní důvody, proč si pořídit vysavač Homewing® jednoznačně patří pohodlnost použití a vysoká efektivita úklidu. Náš tyčový aku vysavač se osvědčil také v domácnostech s dětmi a domácími mazlíčky, ve kterých je nutnost rychlého mezi úklidu rozsypaných nečistot z podlahy, ale i chlupů z pohovky a koberců k nezaplacení. Domácnost je s ním během pár minut uklizená, a to nejen na pohled. Neposledním důvodem, proč si vysavač Homewing® pořídit, je jeho nízká váha a rychlost nabíjení baterie. Díky čemuž nebudete muset čekat hodiny, než budete moct vysát a zároveň na vysávání nevynaložíte téměř žádnou námahu.

Výhody ručního aku vysavače Homewing®

Výhodou vysavače Homewing® je jeho jednoduché použití bez nutnosti dokupování dalších nástavců. Součástí základního balení je štěrbinový nástavec pro úklid hůře dostupných míst a štětec na prach, který využijete při odprašování různých povrchů nábytku. K tomu, aby vysavač měl vždy své místo a nepřekážel vám v každodenních činnostech poslouží držák na zeď, který je také součástí jeho balení. Další výhodou je i jeho kompatibilnost s vodním vysavačem Vivenso díky speciálnímu adaptéru, se kterým je možné využít teleskopickou tyč a standardní příslušenství k Vivensu a posunout tak využití nejen Vivensa, ale také Homewingu na vyšší úroveň.

Věříme, že si tyčový aku vysavač Homewing® zamilujete nejen kvůli jeho všestrannému využití v domácnosti, ale také kvůli jeho nadčasovosti, komfortnímu ovládání a v neposlední řadě modernímu designu!

Související příspěvky