Aroma difuzér: Jaké má účinky?

S příchodem jara často kýcháte, kašlete nebo dokonce po příchodu domů cítíte nepříjemný zápach? Přemýšlíte o pořízení zvlhčovače vzduchu? Na našem blogu vám představíme praktický aroma difuzér, který vám zpříjemní příchod jarního období.

Zvlhčování domácího vzduchu pomocí difuzéru?

Pokud po příchodu domů cítíte suchý vzduch, který vás začne dráždit, bude ho o to víc cítit i vaše návštěva. A pokud necítíte nic, ještě to neznamená, že máte vyhráno. Na pachy, stejně tak jako na vůně si časem váš nos zvykne a vy je přestanete intenzivně vnímat. Proto je vhodné se o vzduch v domácnosti a jeho kvalitu i vůni zajímat. Praktickým pomocníkem může být zvlhčovač vzduchu, který funguje také jako aroma difuzér.

Aroma difuzér: Zvlhčování vzduchu a aroma terapie v jednom

Představujeme vám naši novinku v ČR, ve které se technická dokonalost a funkčnost pojí s velice pohodlným ovládáním a moderním designem. Aroma difuzér na vodní bázi, který je pravým řešením pro rozptýlení esenciálních vůní u vás doma a vytvořením tak příjemné oázy klidu.

Do aroma difuzéru stačí nalít kohoutkovou vodu, a pokud si chcete dopřát opravdovou aromaterapii, přidejte do vody ještě pár kapek oblíbeného esenciálního oleje. Během toho, co vy budete odpočívat, náš aroma difuzér zlehka zvlhčuje vzduch v místnosti. Pokud do čisté vody přidáte naši dezinfekci Eco Clean Air, dochází k jejímu rozptýlení do vzduchu a tím dokáže i účinně likvidovat bakterie, viry, které se ve vzduchu pohybují, a které pouhým okem nevidíme. Vůně a barevné podsvícení jsou pak třešničkou na konec, u kterých se příjemně relaxuje.

Bezstarostné je také jeho používání. Zatímco u jiných způsobů provonění bytu, jako je pálení vonných svíček, aromalamp nebo vonných tyčinek musíte neustále hlídat zdroj ohně, u aroma difuzéru si jednoduše nastavíte časovač, po jakou dobu má přístroj pracovat a o nic víc se nestaráte. Pokud časovač nezapnete, vypne se difuzér sám ihned, co z něj vyprchá voda. To je zhruba 4 hodiny.

Vůně domova podle vašich představ?

Vonných esencí je na trhu spousta, a i my vám můžeme nabídnout celou řadu od vůní lesa po citrusové plody. Pokud vás však s příchodem jarních alergií trápí senná rýma, dušnost a jiná respirační onemocnění, doporučujeme volit vonné esence s colostrem, které se díky uvolňování vodní páry z aroma difuzéru dostane do vnitřního ovzduší, odkud jej můžete účinně inhalovat. Colostrum je přírodní látka, která podporuje imunitní systém a působí blahodárně na lidský organismus. Více se o účinném colostru dočtete v našem dřívějším článku Interiérové vůně: Provoní a povzbudí smysly.

Kdy a proč si připomínáme světový den astmatu?

Světový den astmatu a zároveň také alergií si připomínáme 3. května. Astma se dnes řadí mezi civilizační choroby a je zapříčiněno především roztoči, pyly a jinými alergeny, stejně jako například virovými infekcemi. Proto je důležité snažit se těmto spouštěčům předejít jak jen to lze. Častým, a především účinným čištěním vzduchu v domácnosti, zamezíme vzniku choroboplodných látek a jejich následnému usazování například v lůžkovinách a čalouněném nábytku.

Dejte šanci aroma difuzéru, který nádherně provoní domácí prostředí, dokáže zlepšit i náladu a zároveň podpoří fyzické zdraví.

Související příspěvky