Úklid domácnosti a bez chemie?

Podzim se pomalu blíží a vás čeká úklid domácnosti? Co ho letos pojmout trochu jinak a zkusit bez chemie?

Podzimní BIO úklid domácnosti

Velké úklidy domácnosti, které nastávají pravidelně s příchodem nového ročního období, nebývají zpravidla nic extra příjemného. Co kdybyste ten podzimní ale pozměnili k lepšímu a zkusili ho s našimi BIO čistícími prostředky, díky nimž docílíte dokonalé hygienické čistoty, krásné vůně, a navíc vám poděkuje jak vaše zdraví, tak i životní prostředí. Pojďme se na ně společně podívat.

Úklid bez agresivních čistících prostředků? Jde to!

Úklid s vodním vysavačem Vivenso nejlépe doplní čistící prostředky bez chemie a úklidové pomůcky z té samé řady Belvando.

Na zdánlivě nevyčistitelné skvrny z různých povrchů včetně textilií se hodí Belvando Bio čistící tekutý koncentrát, který jednoduše naředíte v daném poměru s vodou a pomocí vhodně zvoleného antibakteriálního hadříku skvrnu jednoduše vyčistíte.

Pokud budete řešit mastnotu, vodní kámen nebo zmatnění různých předmětů, vsaďte na Belvando Bio čistící universální prášek s houbičkou, který usazeniny rozpouští a díky svému „konzervačnímu účinku“ zabraňuje i vzniku plísní a vlhkosti.

Pryč s prachem: Úklidové pomůcky Belvando

S každodenním úklidem domácnosti vám pomůže antibakteriální mikrovláknový hadřík na mytí nádobí, vysoce savá mikrovláknová utěrka na mytí oken a leštění skla, utěrka Belvando k zachycení suchého prachu pro zářivý lesk i velmi jemný mikrovláknový hadřík na brýle a všechny citlivé displaje ve vaší domácnosti.

Jednou z posledních částí úklidu, která nám nyní zbývá je podlaha! Pokud vám na ni upadne drobek z pečiva, vykápne voda ze dřezu nebo cokoliv jiného, na co není potřeba hned vytahovat vysavač, pak sáhněte po mopu Belvando s teleskopickou tyčí a širokým výběrem hadrů, ať už na mokré vytírání či suché stírání hladkých podlah.

Dezinfekce a její využití v domácnosti!

Protože podlahou to nekončí a do běžného úklidu bychom měli čím dál tím více zařazovat také dezinfekci a antibakteriální čištění všech povrchů, představíme vám i čistící řadu Pro Aqua.

Víceúčelové dezinfekce Pro Aqua Eco Clean Air jsou ekologické, bez chemie, bez alkoholu a bez aldehydů. Pomáhají neutralizovat nepříjemné zápachy a pohlcují viry i bakterie. Díky tomu, že jsou chemicky zcela nezávadné, dají se využít také k čištění potravin na cestách, k dezinfekci zubních kartáčků, záchodových prkýnek, myček, praček, ledniček, ale i při sportu k dezinfekci obuvi a proti vzniku nepříjemného zápachu.

Dezinfekci Pro Aqua Eco Clean Air můžete také použít přímo do osvěžovače vzduchu Airvenue a do vodního vysavače Vivenso! Na 3 litry vody přidáte 50 ml dezinfekce, která pohltí pachy v prostoru, neutralizuje zárodky bakterií, ale také snižuje přenos kapénkových nákaz v domácnosti.

Na co nezapomenout při podzimním úklidu domácnosti?

Ačkoliv by se zdálo, že je podzimní úklid téměř hotový, nesmíme zapomínat na šatník a oblečení. Věděli jste, že většina běžných pracích prášků obsahuje obrovské množství chemikálií a látek, které znečišťují životní prostředí? Ideálním řešením, jak předejít zmíněnému znečišťování, ale zároveň získat krásně voňavé a čisté prádlo, je náš Eco prací gel s enzymy a lanolínem. Se svěžím aroma damašského květu dodá vašemu oblečení příjemnou vůni, a to naprosto bez chemie. Působí zároveň antibakteriálně a je vhodný pro alergiky, kojence i osoby trpící ekzémy. A aby praní bylo naprosto bezchybné, nesmí vám chybět ani Belvando pytlík na praní jemného, vlněného i funkčního prádla k zamezení žmolkování a prodloužení životnosti látek.

Belvando – vaše domácnost i životní prostředí vám poděkují.

Související příspěvky