Jak ochladit vzduch v bytě bez klimatizace?

Toužíte po chladném a čerstvém vzduchu u vás doma, zatímco venku praží slunce a panují letní vedra? Klimatizace pro vás není vhodným řešením nebo vám způsobuje zdravotní potíže? Dnes vám poradíme, jak ochladit vzduch v bytě i bez klimatizace!

Jak ochladit vzduch bez klimatizace?

Venku vládnou vysoké teploty a vy se v bytě marně snažíte zchladit ledovými drinky, obklady nebo studenou sprchou, a přitom závidíte těm, kteří mají alespoň malou zahrádku s bazénkem?
Pokud suchý vzduch z klimatizace není nic pro vás, ale i přesto byste rádi snížili pocitovou teplotu alespoň o pár stupňů, pak pro vás máme řešení!

Čištění vzduchu s Vivensem

Už jste někdy slyšeli o čistění, chlazení i zvlhčování vzduchu během vysávání? Pokud ne, tak se seznamte s vodním vysavačem Vivenso, který je s celou řadou funkcí pro mokré i suché čištění, tepování, mytí oken, a především čištění vzduchu, nejvěrnějším pomocníkem při každodenním úklidu.

Celý vysavač funguje na bázi vodního filtru a separátoru, kdy se nasáté nečistoty namočí, ztěžknou a zpátky do ovzduší se už nedostanou. Během celého tohoto procesu, se z vysavače tedy nedostane ven nic jiného, než „prohnaný“ čistý vzduch, který je svěží, bez nečistot a prachu. Je něco lepšího než pocit, že během úklidu čistíte kromě povrchů také vzduch v celé místnosti?

Vivenso – pro maximální ochlazení vzduchu bez klimatizace!

V závislosti na teplotě kohoutkové vody, kterou naplníte příslušnou nádržku, se vzduch v místnosti může při běžném vysávání příjemně osvěžit. Přidáním pár kapek esenciálního oleje se vzduch i krásně provoní podle vaší nálady. Pokud ale toužíte po snížení teploty v bytě, aniž byste museli hned kupovat klimatizaci, stačí do nádrže s vodou přidat kostky ledu, které místnost ochladí až o 5°C. Ano, to je opravdu všechno. Tak snadné, že?

Máte doma horko a špatně se vám dýchá?

Pokud patříte mezi ty, kteří nedají dopustit na klimatizaci a nedokázali byste si bez ní v létě představit jediný den, pak čtěte dále!

Míváte někdy pocit, že je vzduch v místnosti suchý, vydýchaný, že se vám hůře dýchá, jste nadměrně unavení nebo vás pálí oči? To vše může být způsobeno právě dlouhodobým užíváním klimatizace. Vzduch se nefiltruje přirozeně a nezvlhčuje se.

Aby byl vzduch, který dýcháme pocitově příjemný a zároveň zdravotně nezávadný, je dobré ho jednou za čas zvlhčit a to tak, že opět použijete vodní vysavač Vivenso, ale pokud se vám nechce vysávat a uklízet neustále dokola, pak vsaďte na náš oblíbený zvlhčovač a osvěžovač vzduchu Airvenue, díky němuž si budete připadat jako v přírodě, když zrovna spadla ranní rosa.

Jde to i bez klimatizace, Vaše Vivenso.

Související příspěvky