VIVENSO: vysavač, který si zamilují i vaše děti

Máte doma malé objevitele a neříkáte dokola nic jiného než: „ukliď si to, tohle nesmíš, tohle se nedělá, teď jsem to uklidila, proč to vlastně uklízím, když je to obratem zase špinavé?“ Jak se hravě zvládne úklid domácnosti s malými dětmi a jak je naučit podílet se na úklidu domácnosti? Přinášíme vám pár rad a tipů v dokonalém provedení jednoho užitečného pomocníka, kterého si zamilují i vaše děti.

Co je v mládí naučíte, ve stáří…?

Pořád jen uklízíte, čistíte, leštíte, stíráte, vysáváte a sotva něco dokončíte, vtrhne rodina do bytu jako divoká zvěř, a rázem je vše zase vzhůru nohama? Znáte zákon schválnosti namazaného chleba padajícího na vysátou a vytřenou podlahu? Přiskáče váš malý pomocník a než se otočíte pro mop, vytáhněte rovnou vysavač, protože ta sýrová cesta s drobečky vede do vedlejší místnosti, ano, přesně tam, kde je ten oblíbený koberec s vysokým vlasem? Vítejte v bytě, v němž žijí děti se společným jmenovatelem každé domácnosti, a tím je úklid. Čím později své děti naučíte podílet se na úklidu domácnosti, tím hůře to půjde. Ale jak na to?

Jak zapojit děti do úklidu společné domácnosti?

Nejdříve vám možná bude připadat, že vás děti při úklidu zdržují a přidělávají práci, důležité je vydržet, být tolerantní a ocenit (popř. odměnit) je za odvedenou práci. Nechte své děti překonávat potíže a potenciální úklidové překážky, to je to, co děti baví – objevovat práci hrou.

Víte, co děti nejvíce na úklidu láká?

Jsou to zvuky, kolečka, tlačítka a voda! Všechna vyjmenovaná lákadla jim nabídne multifunkční vodní vysavač Vivenso, ve fantasticky hravé robotí podobě, který navíc účinně pohltí a odstraní až 99,9 % prachu a nečistot díky dvoustupňovému filtračnímu systému – separátoru, a proto je ideální volbou pro rodiny s dětmi, ale také osoby se zdravotními potížemi dýchacích cest, protože dokáže i skvěle čistit vzduch.

Měl by vysavač pouze vysávat, anebo zvládne více?

Při výběru koupě vysavače se zaměřte na to, co vám kromě vysávání poskytne navíc za přidanou hodnotu. Že jsou vysavače jen na luxování a tím to celé končí? Není vysavač jako vysavač! Co třeba takový, se kterým až do hloubky dvaceti centimetrů vysajete nečistoty z matrací a čalouněného nábytku. Který hravě odstraní prach na žaluziích, skříních, dekoračních předmětech, osvětlení a z pokojových rostlin? Ten, se kterým snadno a rychle umyjete dokonce i okna a odstraníte skvrny? A vzduch? Je pro vás a vaši rodinu pročištěné klima po každém úklidu důležité?

Jaký je rozdíl mezi klasickým sáčkovým vysavačem a vodním vysavačem Vivenso?

Klasický sáčkový vysavač je typ vysavače, který prach a nečistoty pohlcuje do papírového nebo látkového sáčku, kde se skladují. Po naplnění se sáček vyjme, vyhodí a nahradí novým, při kterém se prachové částice a rozmnožené bakterie dostávají opět do prostoru vaší domácnosti. Navíc má tento sáček póry, jimiž prochází vzduch během vysávání, který zároveň výfukem fouká jemné nečistoty i během úklidu zpět do místnosti. Investice do sáčků a filtrů tohoto vysavače není jediným budoucím výdajem a výrobci neustále zvedají ceny nutného příslušenství.

Zatímco vodní vysavače se separátorem vážou prach na vodu v nádrži a do prostoru zpětně vracejí pročištěný vzduch, Vivenso oproti ostatním vodním vysavačům tohoto výsledku dosahuje bez přídavného HEPA filtru, který časem ztrácá výkonnost nebo může být zanesený. Vodní vysavač Vivenso, i přes nízký příkon, díky stálé sací síle vysaje veškeré nečistoty do vody, která se po úklidu snadno vylije a při dalším úklidu opět nalije. Ke svému provozu tak potřebuje pouhé tři litry obyčejné vody z vodovodu. Sací výkon se přizpůsobí jakémukoliv stupni znečištění.

Měl by váš nový vysavač vysávat s efektem pouze pro oko, nebo je multifunkční všestrannost vodního vysavače Vivenso pro vaši rodinu a děti to dokonalé uklízení?

Související příspěvky