JARNÍ ÚKLIDOVÝ DEN i v domácnosti

Jaro znamená úklid! Přesvědčte se s námi, že i jarní úklidový den v domácnosti můžete zvládnout bez námahy a s hravou energií.

Jarní úklidová výzva? Jdeme na ni!

S prvními slunečními paprsky se o své slovo hlásí období svěžího vzduchu i probouzející se přírody, a to nejen venku, ale i v domácnostech dekoracemi v pestrosti přírody. Jaro je tady! Symbol čistoty, svěžesti a nové energie. Už pociťujete první náznaky jara?

To nám ovšem také připomíná, že je s odchodem zimy čas na pořádný jarní „Ordnung“ domácnosti. Věděli jste ale, že se neodehrává jenom v domácnostech? Hlavní jarní úklidový den čeká 2. dubna 2022 celé Česko! Jedná se o dobrovolnickou úklidovou akci, jejíž cílem je zvelebit svět kolem nás. A ať už se plánujete účastnit úklidu Česka nebo zvolíte úklid jen u vás doma, věřte, že čistota a pořádek jsou důležité nejen pro zdraví, ale také pro duševní pohodu.

Úklidový plán: Snadno, efektivně a včas!

S námi jarní úklid zvládnete levou zadní a začneme prachem, který se od posledního vánočního úklidu pěkně nakupil. Prach můžete utírat buď obyčejnou prachovkou a riskovat, že se rozvíří v prostoru, nebo sáhnout po vodním vysavači Vivenso a jeho prachovému i štěrbinovému nástavci, díky kterým se veškeré vysáté nečistoty dostanou do nádrže s vodou. Ta jim znemožní uniknout zpátky do ovzduší, protože všichni dobře víme, že mokrý prach nepoletuje!

Pokračujeme s okny, protože čistá okna pustí do domácnosti mnohem více sluníčka, které pomůže naladit se na vlnu tepla, jara a pohody. Stačí jen vyměnit nástavec na prach za nástavec na mytí oken, tak jednoduše!

Při jarním úklidu se nezapomeňte zaměřit také na důkladné tepování koberců a čalouněného nábytku mokrou cestou, protože je to nejefektivnější způsob, jak se zbavit zaschlých skvrn a hluboko usazených nečistot. K takovému úklidu můžete přizvat naši hlavici velkého nástavce na tepování a v režimu nastavení přepnout na program „wet“. Není nic příjemnějšího, než se po krásném slunném dni nadechnout trochu té svěžesti i doma, jako když zrovna spadne ranní rosa.

Ukliďte svou domácnost tak, jak to dělá příroda!

Obzvlášť na jaře je ten správný čas zaměřit se na úklid bez chemie, se kterými vám pomůžou čistící prostředky a úklidové pomůcky z řady Belvando. Odstraňují ulpělé nečistoty, rozpouští mastnotu i vodní kámen a trvale zabraňují vzniku skvrn, plísní i vlhkosti. Skvělým doplňkem k vodnímu vysavači Vivenso se zabudovanou čističkou vzduchu jsou také naše víceúčelové dezinfekce z řady Pro Aqua Eco CleanAir, které po přidání do vodní nádoby pohltí bakterie a zneutralizují nepříjemné pachy ve vaší domácnosti.

Úložné prostory, skříně, záclony, okna, parapety, pokojové rostliny, radiátory, matrace, dlažba i podlahy si zaslouží důkladnou jarní očistu, která vnese novou svěží energii do vašich domovů. Přizvěte si k ní vodní vysavač Vivenso, který si na čistotě potrpí!

Související příspěvky