Sháníte vánoční dárek pro celou rodinu?

Vánoce se pomalu jistě blíží, a proto nastává ten správný čas na výběr vánočních dárků. Chtěli byste letos vánočním dárkem vykouzlit úsměv na tváři celé rodině a zároveň i sobě? Máme pro vás skvělý tip!

Vybíráte vánoční dárky?

Atmosféru před Vánoci prožíváme každý jinak. Někdo se na ni ladí už koncem léta a společně se školními potřebami nakupuje rovnou i dárky na Vánoce, jiní nechají shánění dárků až na poslední chvíli. Pokud ale nepatříte ani do jedné z uvedených, možná i extrémních skupin, pak právě pro vás nastal ten správný čas, kdy se pomalu, ale jistě do výběru dárků pustit. Jdeme na to?

Tip na dárek pro všechny: Vysavač pro zdravou domácnost

Jaký vánoční dárek potěší víc než ten, kterým zaručeně uděláte radost celé rodině? Jímž nejen že potěšíte, ale díky němuž i vykouzlíte čistou, krásně provoněnou, a především zdravou domácnost, ve které se denně pohybujete vy, členové rodiny i vaši blízcí? A protože je vaše zdraví naší nejvyšší prioritou, máme pro vás i tip na zdravý vánoční dárek pro celou rodinu, a tím může být náš vodní vysavač Vivenso. Pojďme se společně podívat, co dělá Vivenso jedinečným.

Jak funguje vodní vysavač Vivenso?

Při jeho vývoji a výrobě jsme zaměřili všechny naše síly na to, abychom dokázali vyrobit kvalitní přístroj s dlouhou životností, který vám především usnadní práci při péči o celou domácnost. Všechny komponenty jsou vyráběné ve vlastních výrobnách v Německu, jedině tak dokážeme garantovat výběr těch nejlepších materiálů, dokonalé technické zpracování a bezchybnou funkčnost.

Tajemství úspěchu multifunkčního přístroje Vivenso spočívá v unikátní vyspělé technologii zpracování nečistot uvnitř vysavače. O toto se stará vodní filtr a separátor nečistot, který hned během vysávání dokáže stlačit veškeré nečistoty do vodní nádrže tak, aby se nedostávaly zpátky do ovzduší. Funguje tedy zároveň i jako revoluční čistička vzduchu a ven z vysavače se dostává pouze vzduch bez alergenů, prohnaný přes vodu, čistý a svěží jako v přírodě po dešti.

Výjimečnost Vivensa potvrzují také odborníci, neboť byl přístroj vyznamenán cenou Plus X Award rovnou ve třech kategoriích – inovace, vysoká kvalita a funkčnost.

Jaké jsou výhody vodního vysavače Vivenso?

Mezi jeho hlavní výhodu patří ta zdraví prospěšná. Vodní vysavač Vivenso zachytí až 99 % vzduchem přenášených alergenů, které mohou být důvodem různých respiračních onemocnění. Je proto doporučován do domácností s dětmi, se zvířecími mazlíčky, ale i pro lidi trpící dýchacími problémy, alergiky a astmatiky. Dalšími výhodami je jeho všestranné využití v domácnosti. Díky speciálním nástavcům a příslušenství využijete Vivenso jak na běžné vysávání, tak i na utírání prachu, čištění zaprášených listů rostlin, hloubkové tepování matrací nebo pohovek, mytí oken nebo na mokré čištění povrchů. V závislosti na vašich potřebách stačí jediné přepnutí mezi režimy AIR, CLEAN a WET, aby se váš život navždy změnil. Navíc vás nečekají žádné dodatečné náklady, pouze 3 litry čisté kohoutkové vody, kterou po úklidu jednoduše vylejete.

Pokud vás vodní vysavač Vivenso zaujal, ale dáváte přednost tomu si produkt nejprve vyzkoušet, neváhejte nás kontaktovat o zkoušku zdarma. Náš specialista vám vodní vysavač představí přímo u vás doma a vy sami rozhodnete, zda vyhovuje vašim potřebám.

Související příspěvky