Jak často vysávat s vysavačem VIVENSO?

Úklid, úklid a zase úklid, to je nekonečný koloběh čistého a zdravého domova. Víte ale, že to jde i snadněji? Jak často vysáváte běžným sáčkovým vysavačem? A jak často stačí vysávat vodním vysavačem Vivenso? Právě to se dozvíte na našem blogu!

Vivenso jako multifunkční pomocník v domácnosti

Všichni jsme se někdy setkali s klasickými sáčkovými vysavači. Jejich jedinou funkcí, která může být často omezená právě kvůli plnému sáčku, zanesenému filtru, následnému nepříjemnému zápachu a podobně, je vysávání. To ovšem u Vivensa neplatí. S celou řadou funkcí pro mokré i suché čištění, tepování, mytí oken, a především čistění vzduchu, bude vysavač s vodní filtrací a separátorem vaším největším a nejvěrnějším pomocníkem.

Jak docílit čistého vzduchu s vysavačem Vivenso?

Díky zabudované čističce docílíte profiltrovaného vzduchu velmi snadno, a to během samotného vysávání nebo čištění jakéhokoliv povrchu. Zároveň tak získáte i uklizenou domácnost bez nečistot a zápachu.

A skvělým způsobem, kterým docílíte nejen čistého, ale zároveň i provoněného vzduchu, je naše vychytávka s esenciálními oleji, s níž jste se mohli seznámit již dříve na našem blogu. Stačí přidat pár kapek vonného oleje s eukalyptem, pomerančem, citrónem nebo naší novinky vonných esencí s COLOSTREM do nádoby s vodou, které neutralizují nepříjemné pachy a vytváří tak svěží klima kolem vás.

Pryč s alergeny a roztoči!

Na rozdíl od klasických vysavačů se prach a ostatní jemné částečky neshromažďují v prachových filtrech nebo sáčcích, ale jsou nasávány do vodní nádrže, kde se namočí, ztěžknou a zpátky do ovzduší se už nikdy nedostanou. Takto vodní filtr Vivensa zadržuje nečistoty, bakterie, zvířecí chlupy, roztoče, zkrátka všechny dráždivé alergeny z podlahy, čalounění i ze vzduchu vaší domácnosti, které mohou vyvolávat různé alergie.

Víte, na čem spíte?

Nejen pro alergiky je důležité pravidelně čistit také matrace, na nichž trávíme vždy alespoň třetinu dne. U Vivensa stačí vyměnit standardní nástavec na vysávání za elektrický klepač, díky němuž zbavíte nečistot i matrace a další čalouněný nábytek až do hloubky cca 20 centimetrů. Ve vodní nádržce pak uvidíte, kolik nečistot vysavač z matrací dostal a bude se vám lépe a zdravěji spát! Právě tohle vše, a ještě mnohem více, dělá vysavač Vivenso ideálním pomocníkem do domácností s dětmi, domácími mazlíčky, ale především i s lidmi trpící dýchacími obtížemi, alergiky a astmatiky.

Jak často vysávat?

Otázka „Jak často vysávat?“ by mohla hýbat světem. V některých domácnostech se vysává pravidelně několikrát denně, v jiných je tento interval rozložen do týdne, v dalších do týdnů. Experti na úklid se shodují, že pravidelně by se mělo vysávat minimálně dvakrát týdně, koberce i vícekrát.

Jak je to ale s vodním vysavačem Vivenso? Jak už jste se dnes mohli dozvědět, Vivenso nevypouští prach, alergeny ani jiné nečistoty zpět do místnosti skrze výfukové filtry, ale kompletně je nasává do nádoby s vodou, která je díky separační technologii zachytí a nepropustí zpět do prostoru. To znamená, že se již jednou vysátý prach nemá šanci znovu usadit, prachu je v domácnosti při každém použití vysavače méně, frekvence úklidu se tak neustále snižuje a vaše domácnost se stává čistá jak na pohled, tak hlavně hygienicky.

Vodní vysavač Vivenso vám šetří čas, usnadňuje úklid a nemilosrdně zbavuje domácnost všech možných nečistot.

Pojďte ho nezávazně vyzkoušet a přesvědčte se sami!

Související příspěvky