Jak docílit atmosféry přírody v malém bytě?

Malý byt, malá okna, těsné pokoje. Co proto udělat, aby byl i takový domov plný světla, radosti a života? Jak docílit atmosféry přírody v malém bytě? Známe odpověď!

Malý byt, velké možnosti?

Především oproti rodinným domkům se zahradami s výhledem na krásný trávník přes velká francouzská okna, mohou malé byty i byty obecně působit stísněným a utopeným dojmem. Inspirujte se, jak docílit toho, aby i malý prostor ve vašem bytě vypadal vzdušně a nebyl pouze jedním z mnoha obyčejných bytů v sevření velkých sídlišť.

Volnost! To je to, co ve vašem malém bytě bude potřeba zachovat. Ideálně ji docílíte světlými barvami nebo jejich odstíny, které opticky zvětší prostor a praktickým nábytkem na míru, který jen reálně využijete. Všechno ostatní by mělo jít pryč, nebo se upravit tak, aby i malý rozměr bytu působil přesto prostorně a vy jste v něm mohli svobodně dýchat. A máme pro vás i pár vychytávek navíc!

Provoňte svou domácnost osvěžovačem vzduchu

Když vejdeme do jakéhokoliv bytu či domu, první dojem si většinou utvoříme díky zraku. V těsném závěsu je ovšem čich. Mnoho lidí si to ani neuvědomuje, ale to, jestli naše domácnost příjemně voní, je pro smysly členů rodiny i zvaných návštěv opravdu důležité. Vůně je jedním z mnoha faktorů, které ovlivňují naše vnímání okolí, a proto je potřeba se na ni zaměřit.

Skvělým pomocníkem pro příjemně provoněnou domácnost jsou čističky vzduchu. A ať už se rozhodnete pro tu zabudovanou v našem vodním vysavači Vivenso nebo sáhnete po osvěžovači vzduchu Airvenue, vždy docílíte čistého vzduchu bez poletujícího prachu a nepříjemných pachů.

Čistý a svěží vzduch s Airvenue

Osvěžovač vzduchu Airvenue je tak svěží věc, kterou když jednou vyzkoušíte, tak už se bez ní nikdy neobejdete. Zamilujete si ho především díky svěžímu pocitu čistoty při nadechnutí, který vašemu bytu po každém jeho použití dodá. Stačí naplnit skleněnou nádobu dostatečným množstvím vody a můžete si kdykoliv užívat čistý a svěží vzduch, jako v přírodě po dešti.

A pokud byste zatoužili nejen po přírodou čistém, ale i provoněném vzduchu ve své domácnosti, není nic jednoduššího než do vody přidat pár kapek esenciálního oleje vaší oblíbené vůně. Naše vonné esence neutralizují nepříjemné zápachy, jsou rozpustné ve vodě a díky speciálním výrobním procesům jsou vhodné i k inhalaci pro alergiky.

Airvenue – stvořený pro relax

Další vychytávkou, kterou si vás osvěžovač vzduchu Airvenue stoprocentně získá je barevné podsvícení až šesti barvami a záleží jen na vás, kterou zvolíte a vytvoříte tak doma nenapodobitelnou atmosféru. Barvy můžete také ponechat náhodě, relaxovat a sledovat, jak se navzájem prolínají. Velkou výhodou je nastavitelný výkon, který můžete libovolně stupňovat, možnost nočního režimu a v neposlední řadě i časovač, díky kterému snadno nastavíte, kdy má být osvěžovač spuštěný.

Vytvořte ze svého malého bytu harmonický celek od podlahy ke stropu, a hlavně s osvěžovačem vzduchu Airvenue, díky kterému získá každý domov příjemnou atmosféru přírody.

Související příspěvky